Kitap okumayı sever misiniz ?

Konu sahibi son olarak 3953 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    46

Evet
Biraz
Hiç işim olmaz
biggrin.gif

Evet Çok Severim..Kitaplara aşığım diyebilirim(:

hiç sevmem ve vakit kaybı olarak görürüm. kitap okumak yerine dizi izlerim. aşkı memnu, yaprak dökümü gibi diziler favorimdir. zaten dizi olarak çok tuttukları için daha sonra kitabı da yazılıyor ama alıp okuyan var mı bilemiyorum, hahah.
ha ama starbaks'ta kahvemi yudumlarken çevreye hava atmak için PUCCA gibi ELİF ŞAFAK gibi edebiyatçıların kitaplarını okuyorum. starbaks'ta kitapsız olmaz. (;

hiç sevmem ve vakit kaybı olarak görürüm. kitap okumak yerine dizi izlerim. aşkı memnu, yaprak dökümü gibi diziler favorimdir. zaten dizi olarak çok tuttukları için daha sonra kitabı da yazılıyor ama alıp okuyan var mı bilemiyorum, hahah.
ha ama starbaks'ta kahvemi yudumlarken çevreye hava atmak için PUCCA gibi ELİF ŞAFAK gibi edebiyatçıların kitaplarını okuyorum. starbaks'ta kitapsız olmaz. (;

İskender Pala da oku bence o da çok iyii (; starbaks'ta iyi gider...

10 numara okurum bazen kitapla bütünleşim kahramanı kendim bile olabiyorum o derece bağlıyız hani.

güzel bir popüler kültür eleştirmesi olmuş.

Hobi değil benim için alışkanlıktır.
severim.

tarih,siyaset,psikoloji,felsefe konulu kitapları severim.

çevreye hava atmak için okuduğum popüler kitaplarım yok.
ben o an ne istersem onu okurum.

Geri