kitap okumama

Konu sahibi son olarak 2124 gün önce görüldü
kesinlikle doğru bir iddia bence... tartışılmamalı bile. evlenme programları pikndirikdirik mafya ağa dizileri aşk dizleri vs vs vs.. varken kitap okumak da neymiş? ha bunlarla işiniz yoksa aval aval tavana bakmak bile daha dolu bir uğraş olacaktır kitap okumayın gül gibi yaşayın gidin ama rica ediyorum bu ülke niye böyle diye orda burda diye de kafa ütülemeyin.

Bence kötü bir şeymiş. Kitap okuma eylemini sürekli hale getirdiğimde anladım. Yavaş yavaş da olsa her gün okumaya dikkat ediyorum.
Okuma oranı en düşük ülkeyiz. :hıı:

Hem ayfonum var hem de kitap kurduyum mesajı. Güzel. Bravo. :alkis:

kitap okuma tercihleri de çok önemli. her kitaptan ve herkesten öğrenilebilecek bir şeyler olduğunu kabul ediyorum fakat benzerleri ayırt edebilmek de önemli. bu yüzden aynı içeriklere sahip içi boş kitaplardan ziyade kişiyi geliştirecek ve ihtiyacı olan bilgiyi kendisine kazandıracak kitaplar okunması faydalı olur.

ben romantik kitapları okumuyorum, bana gereksiz geliyorlar fakat yaşlı büyüklerim keyifle okuyorlar. onları görünce, tercihlerini yargılamaktansa okurken yüzlerindeki gülümsemeyi ve anlatırken gözlerindeki heyecanı izlemeyi seçiyorum.

esen kalın. : )))

En aktif olduğumuz konudur kitap okumama ki dünya sıralamasında bile okur yazarlıkta en gerilerde olduğumuzun kanıtıdır. :)

Bir kitap okumamayı bir de dünyanın düz olduğunu utanmadan hâlâ savunanlar var..

Geri