Kitap Okuma Saçmalığı.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
GWtegM.jpeg

Eline kitap alınca ayrı bir havaya giriyor insan kendini çok bilgili özel farklı hissediyorsun ne hoş o kadar şey öğren sonra git öl mka
Yığınla kitap Raflarda elinde kahvesi kitaptan ufak bir alıntıda paylaştın mı senden süperi yoktur kuşkusuz ..

Sen istiyor noktalama işareti kullanmak? Okuyacak bolca kitap.

imla ve yazım kurallarından bihaber bir üyenin, kitap okumanın saçmalığı üzerine bir eleştirisini görmemize vesile olmuş hebele hübele.

O kadar şey öğren sonra git öl?
Ot gibi yaşamazsın en azından.

Mesele kimse benim yemek yaptığıma ve kitap okuduğuma inanmıyor sjsjssf :D

Ot gibi yaşayıp cahil ölmek var
Bilgili biri olarak ölmek var
İnsan ölümlü olabilir ama insanlık ölümlü değil
Kitap okuma alışkanlığını ve öğrendiğin bilgiyi genç nesile aktarıp ölürsen hayatının bir anlamı olmuş olur
Bilgi nesilden nesile aktarılır
Hayatın amacı bu değil mi zaten?

Bana mantıklı geldi.
Kitaplığımı ateşe verdim.​

Sanırım yabaniyi çözdüm.
Birşeyler içip geliyor foruma başka türlü açıklaması zor :D

Yabani Youtube dan bilgi ediniyor. Böylesi daha Modern olmuyor mu? demek istemiş ama sözünü yarım bırakmış.

Normal olan önerme. Zira okudukça hissediyorsun eksikliği.

Kullanıcı adınızla uyumlu olmaya çalışıyorsunuz sanırım.
Her gün mutlaka kitabımı okurum, ancak bitince paylaşırım sosyal medya da.
Bazı insanlar dediğiniz gibi paylaşım yapabilir ama herkesin kendi zevki.
Kitap okumayı böyle görmenize sizin adınıza üzüldüm. Bir şeyler öğrenmeyi böylesine reddeden pek görmedim.

Okuduğunuz bilgi edinme odaklı kitapların doğruluğu yazanın görüşüne bağlı yani saçmalamışta olabilir sizde bu bilgiyi alıp başkalarına aktarıyorsunuz bu böyle uzayıp gider bana göre kitap okumadan da insan kendini geliştirebilir tabi ki istisnalar hariç mesela bazı durumlarda tarihi konularda önemli kitaplardan feyz alırsın bende kitap yazdım etli ekmeğin gizemi, isteyene sadece 109 tl ile yollayabilirim kargo bedava ayrıca kapağı açtınığızda o muazzam etki ekmak kokusu Zihni’nizi saracak..

Sen akıllılık edip tarafsız yazan yazarları okuyacaksın bilgi edinmek istiyorsan. Veya iki tarafı da okuyup kendi fikrini oluşturacaksın. Kötü insanlar var diye tüm insanlığa düşman olmak gibi senin görüşün :) Komik ama trajikomik..

Arkadaş sen beni anlamamışsın mecazi anlamda dedim yani geneli kapsamıyor

Kitap okuyan değil, yiyen olun.

Mavi Hanım ev yapımı alkollerime laf söylemeye devam ederseniz sizi mahkemeye vereceğim.

Geri