Kitap Kokusu

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Baş döndürücü (:

nolcakbenimbukokuşeyisim .p

Nef hanımla her akşama bir koku konusu... .p

Öncelikle şu yok lavanta kokulu kitaplar, yasemin kokulu hikayeler falan gibi kitapları bahsetmediğini biliyorum.

Taze kitap kokusu diye bir şey var ki anlatılamaz.... bu tarz kokulara fuarlarda bolca rastlarız. bütün stantlar kitap kokar... bunu yakından yaşayan şanslılardan biriyim sanırım... ve tabi yeni baskısı yapılmış kitapların sana ilk ulaştırıldığı an... o anı fotoğraflamıştık hatta, fotoğrafa bakınca bile kitabın kokusunu hissediyorsunuz...

öyle işte Nef hanımcım .p

Nef hanımla her akşama bir koku konusu... .p

Öncelikle şu yok lavanta kokulu kitaplar, yasemin kokulu hikayeler falan gibi kitapları bahsetmediğini biliyorum.

Taze kitap kokusu diye bir şey var ki anlatılamaz.... bu tarz kokulara fuarlarda bolca rastlarız. bütün stantlar kitap kokar... bunu yakından yaşayan şanslılardan biriyim sanırım... ve tabi yeni baskısı yapılmış kitapların sana ilk ulaştırıldığı an... o anı fotoğraflamıştık hatta, fotoğrafa bakınca bile kitabın kokusunu hissediyorsunuz...

öyle işte Nef hanımcım .p

of offf hem de en misinden .p

Bu nickte bir üye vardı hatta Adana’lıydı sahi ne oldu ona..

Poşetinden taze çıkmış dergiyi koklamak misliği diye de bir şey var

Kitapları da koklayalım, koklatalım .p

Kitap fiyatlarındaki artış ne yazık ki satışları olumsuz etkilemiş olsa da kitap satın almaktan vazgeçemeyen ve e-kitap okumaktan zevk almayan bir kesim var. Kütüphanede biriktirmek için değil elbette ve okumak için alınan kitapların yeri bambaşkadır.

2. el kitpları koklmayn. hatta prmak yalayp çevirmyn sayflrı

Kitaplarla ilgili her gördüğüm başlıkta okumaya fırsat bulamadığım kitapları hatırlayıp hüzünleniyorum ancak bu kez kararlıyım ve eylül sonuna kadar büyük bir kısmını okumuş olacağım.

Geri