Bibliyo
Üye
İkra ismleri dolu ve markalaşmış durumdalarİkra diyesim geldi..Artık her tabela her yer Arapça malum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İkra ismleri dolu ve markalaşmış durumdalarİkra diyesim geldi..Artık her tabela her yer Arapça malum..
Ben kitap okumuyorum.."Kitabıma okuyorum" olabilir...
Bu şey gibi, "şerefime imanıma ben yaptım" karşı tarafı buna inandırmak için var gücüyle cabalamak..
şeref meref her şeyi bunun için ortaya koymak..
Sen kitap okumuyorsun diyenlerin suratına carpılacak bir isim bence.
Bak şimdiden okuyasım geldi.
Bu kitabı ilk alacak kişi de @Sade olur. slkj
Tşk. Kolay gelsin.
slkjBen kitap okumuyorum..
Tsk canım sadece sen yazarsan okurum..
Başımda bir romantik var ikincisine hazır mıyım bilmiyorum. Hdjdnslkj
Kitap değil de, güzel türkcemle şiir yazmaya kalkışabilirim..
doğum gününü kuru kuru kutlamamış olurum..
romantik kişiliğimi sana daha cok göstermek istiyorum slkjh
"ehehe" sadece kendisiyle flört eden birine deme öyle kıskanır (kim o adam)Başımda bir romantik var ikincisine hazır mıyım bilmiyorum. Hdjdn
Ama şöyle doğum günü.de bir şiir iyi gider..
Ay sen tarafından şımartılmak çok isterim oha görmedin mi gözümü çizmişti sen hala uyuu.."ehehe" sadece kendisiyle flört eden birine deme öyle kıskanır (kim o adam)
seni öyle bir şımartacağım ki görüceksin canım benim.. (resil oldu)
Günlüğüme bir bak ya.. cizdiğim mükemmel göz sanatını bir incele.. ben senin gözünü öyle mi cizerdim??Ay sen tarafından şımartılmak çok isterim oha görmedin mi gözümü çizmişti sen hala uyuu..
Annam benim yaaa.. Sen kal hep başucumda.. sbnsGünlüğüme bir bak ya.. cizdiğim mükemmel göz sanatını bir incele.. ben senin gözünü öyle mi cizerdim??
göz bebeğinden ırmaklar akıtırdım.. kirpiklerinden ağaclar, cicekler actırırdım.. cünkü senin gözlerine bakarken bunları görüyorum Sade...
ay resmen yürüyorum ya.. ilk defa bir hanıma yürüyorum slkj git burdan Anna.
Evet..Biblo muyum ben..
Kitaplar ile ilgili sosyal ağ olacak ama sadece kitap,dergi,gazete vb okuma alanına giren kısımları kapsayacak . Hedef okuma-yazması olan herkes .
Örnek ; ben kitap okudum bitirdim paylaşmak istiyorsam paylaşma kısmından isteyen ( onaylı üye ) ile paylaşabiliyorum . Okuduğumuz kitabı eleştirisi, alıntısı, kitap pazarı ve buna dair konular .
Neşe daim olsun şeker şey : ) Mavi ekran hatası verdim.
Tam öyle oldu şimdi : ) yazdık .oldu kitabı da biz yazalım istersen
Sosyal ag icin isim arayisim devam etmekte ama kitaplar ile ilgili blog sitemiz ise aktif bibliyo.net .ee ne koydun bro kitap ismini
aldhakldahdla YAZAMADI akljdgadks@ArifÇ. ye sorabilirsin. 5 senedir yazmak için forum da freud gibi dolaşıyor dlksslkfjslf