Kitap İçerikli Gerçeküstü Çizimler..

Konu sahibi son olarak 311 gün önce görüldü
leejungho-10-57cd889b666ba__880.jpg

leejungho-7-57cd88ac810a5__880.jpg

leejungho-9-57cd87d632c55__880.jpg

leejungho-6-57cd886664c39__880.jpg

leejungho-8-57cd8876f2244__880.jpg

minerva-57cd888a268b8__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68e206b9d__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68e8b549e__880.jpg

leejungho-4-57cd8854b8bd7__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68f1d24f1__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68dfafce4__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68ef6b770__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68f473e13__880.jpg

leejungho-3-57cd8836d7f4d__880.jpg

leejungho-2-57cd882493286__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68d6cea1c__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68da25501__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68ead4469__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68e440c55__880.jpg

Surreal-Illustrations-for-Book-Lovers-by-Jungho-Lee-57ce68ed0095f__880.jpg

. kaynak .
aff086_adc64e2aa56442ab8d536f00e5d51c79.png

Hoş dünyalar kurgulanmış.Çizgi,renk,hayal gücü ile kitabın ifadesi.
Teşekkürler.

İsmini sürekli unuttuğum bir ressamın eserleri gibi, sakinleştirici..

Hayır hayır. Bu ismi öğrendiğim de iyi oldu, teşekkürler bunun için. Fakat dingin tabloları ile ünlü bir ressam vardı ve sürekli ismini unutuyorum. Onun eserlerine çok benziyor buradakiler..

Hayır hayır. Bu ismi öğrendiğim de iyi oldu, teşekkürler bunun için. Fakat dingin tabloları ile ünlü bir ressam vardı ve sürekli ismini unutuyorum. Onun eserlerine çok benziyor buradakiler..

Salvador Dali bahsettiğiniz. Konudaki sürreal ressam ise Lee. Koreli.

Salvador Dali bahsettiğiniz. Konudaki sürreal ressam ise Lee. Koreli.

Dali değil. Çok basit bir ismi vardı fakat bilinmiyordu pek. Ben eserlerini birazcık Edward Hopper'a benzetiyordum. Kafayı yiyeceğim nasıl unuturum..

Evet dinlendirici çalışmaları varmış. Lee ile aynı tarzdalar. Uyutur bunlar insanı Elia

Evet dinlendirici çalışmaları varmış. Lee ile aynı tarzdalar. Uyutur bunlar insanı Elia

Ben tam bu tarz seviyorum. Baktıkça böyle dinginleşip huzur buluyor insan. Bunu bir resim ile başarmak çok zordur aslında.. Hopper'ı da bu yüzden seviyordum.

Ben tam bu tarz seviyorum. Baktıkça böyle dinginleşip huzur buluyor insan. Bunu bir resim ile başarmak çok zordur aslında.. Hopper'ı da bu yüzden seviyordum.

Hopper çalışmalarında ins figürüne daha çok yer verir. Belki hemen hepsinde. Ayrılan özelliği bu. Ben biraz daha rüya çalışmaları sevdim. Dinlendiren değil de uyuşturan. Vitaly, Dali, Paul gibiler iyi yapar bunu.

Hopper çalışmalarında ins figürüne daha çok yer verir. Belki hemen hepsinde. Ayrılan özelliği bu. Ben biraz daha rüya çalışmaları sevdim. Dinlendiren değil de uyuşturan. Vitaly, Dali, Paul gibiler iyi yapar bunu.

Gerçeküstü eserler bazen canımı sıkabiliyor. Kötü anlamda değil elbette bu. Sanki böyle boğuyor beni, onları çözememek anlayamamak kendimi çok yetersiz hissettiriyor.. Bir yandan da gerçeğin o izdüşümlerini yorumlamak hoşuma gidiyor. Tam ortada hissediyorum birazcık.

Gerçeküstü eserler bazen canımı sıkabiliyor. Kötü anlamda değil elbette bu. Sanki böyle boğuyor beni, onları çözememek anlayamamak kendimi çok yetersiz hissettiriyor.. Bir yandan da gerçeğin o izdüşümlerini yorumlamak hoşuma gidiyor. Tam ortada hissediyorum birazcık.

Söylediğim buydu. Ressamlar çizerken narkolock hedeflerler. Yani hipnoz bile denebiliir. Dikkat ediniz, sadece sürreal sergilerde sürreal bir atmosfer oluşur. Vaktiyle ben de bir şeyler çizdim. İnsanlar sinirleniyordu. İlgim eskillerden geliyor.

Söylediğim buydu. Ressamlar çizerken narkolock hedeflerler. Yani hipnoz bile denebiliir. Dikkat ediniz, sadece sürreal sergilerde sürreal bir atmosfer oluşur. Vaktiyle ben de bir şeyler çizdim. İnsanlar sinirleniyordu. İlgim eskillerden geliyor.

O halde kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Bir şekilde bunlara bulaşmış olmak güzel. Ve insanlara tatmin yerine sinir duygusunu hissettirmek de.

O halde kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Bir şekilde bunlara bulaşmış olmak güzel. Ve insanlara tatmin yerine sinir duygusunu hissettirmek de.

Çizimlerime saldıran, gizlice ulaşıp yakan, şeytani şeyler çiziyorsun diyen... Galiba biraz ağır gelmişti çizimler. Amatör ruhtan sıyrılabilseydik, belki dünyayı kurtarabilenlerden olamazdık ama dünyayı delirtenlerden olabilirdik.

Çizimlerime saldıran, gizlice ulaşıp yakan, şeytani şeyler çiziyorsun diyen... Galiba biraz ağır gelmişti çizimler. Amatör ruhtan sıyrılabilseydik, belki dünyayı kurtarabilenlerden olamazdık ama dünyayı delirtenlerden olabilirdik.

Epey imrendim..

Geri