Kitap Güzel Bir Hediyedir.

• Kullanıcı Alaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
Konu sahibi son olarak 1942 gün önce görüldü
Okuduğunuz kitapla alakalı (görsel içerikli) konu başlığı altında paylaşım yapmaya ne dersiniz? (:
Veya;
-öneriler
-mutlaka okumalısınız dedikleriniz
-okumadığınız ama ilginizi çeken kitaplar

ec51d7a9ac77d710b215542a80a5d2f9.jpg

KbVtlM.jpg

Ahmet şerif izgoren'in aynı diğer kitapları gibi, çok çabuk okunabilen ve hem hayatı sorgulamanızı sağlayan, hem de arada ki ince esprilerle yüzünüzde bir gülümseme ile okuduğunuz bir başucu kitabi..

TofKJT.jpg

Roman beyin felci geçirdiği için sadece sol ayağını kullanabilen İrlandalı yazar, ressam ve şair Christy Brown tarafından 1954 yılında kaleme alınmıştır. Yazar bu romanını da sadece sol ayağını kullanabilerek yazabilmiştir. Bu nedenle romanın adı da yazarın kullanabildiği tek organı olan sol ayağından gelmektedir. Otobiyografi olmasından öte öğrencileri ve insanları mükemmel bir şekilde motive etmeyi başaran içeriği ile aynı zamanda dünyanın en iyi kişisel gelişim kitabı olarak da görülen bu roman yazarın kendi hayatının oto biyografisidir.

Filmini izlemek için tıklayın

RwJQW7.jpg

Ahmet Batman, son zamanların en fazla okunan yazarlarından bir tanesi. Sosyal medyanın çok fazla kullanıldığı günümüzde Ahmet Altan yazdığı denemeler ile en fazla paylaşılan yazarların da başında geliyor.

Beni İçinden Sev, Ahmet Batman’ın önceki kitapları gibi aşk dolu bir deneme kitabı. Okurları yine kısa kısa süslü cümleler ile etkisi altına alıyor ve sevdikleri ile bunları paylaşmasını sağlıyor.

KbVtlM.jpg

Ahmet şerif izgoren'in aynı diğer kitapları gibi, çok çabuk okunabilen ve hem hayatı sorgulamanızı sağlayan, hem de arada ki ince esprilerle yüzünüzde bir gülümseme ile okuduğunuz bir başucu kitabi..

TofKJT.jpg

Roman beyin felci geçirdiği için sadece sol ayağını kullanabilen İrlandalı yazar, ressam ve şair Christy Brown tarafından 1954 yılında kaleme alınmıştır. Yazar bu romanını da sadece sol ayağını kullanabilerek yazabilmiştir. Bu nedenle romanın adı da yazarın kullanabildiği tek organı olan sol ayağından gelmektedir. Otobiyografi olmasından öte öğrencileri ve insanları mükemmel bir şekilde motive etmeyi başaran içeriği ile aynı zamanda dünyanın en iyi kişisel gelişim kitabı olarak da görülen bu roman yazarın kendi hayatının oto biyografisidir.

Filmini izlemek için tıklayın

RwJQW7.jpg

Ahmet Batman, son zamanların en fazla okunan yazarlarından bir tanesi. Sosyal medyanın çok fazla kullanıldığı günümüzde Ahmet Altan yazdığı denemeler ile en fazla paylaşılan yazarların da başında geliyor.

Beni İçinden Sev, Ahmet Batman’ın önceki kitapları gibi aşk dolu bir deneme kitabı. Okurları yine kısa kısa süslü cümleler ile etkisi altına alıyor ve sevdikleri ile bunları paylaşmasını sağlıyor.

İlk kitabı okurken fazlasıyla sorguladığım için çok yoruldum ben :1: sorgu içerikli kitaplarda okuduğum cümleyi kendime soru olarak fazlasıyla yöneltiyorum galiba ehehe.

Sol ayağım...En etkilendiğim kitaplardan diyebilirim.
Filmi kitap kadar tat vermedi,sadece kitaptakileri görsel canlandırmamı sağlamıştı.

Ahmet Batman...
Her yazdığı kitap aşırı ilgimi çeker.
Aslında bakınca 3 kitapta bambaşka şeyler anlatıyor.Ben de bunu seviyorum.
Bazıları sadece felsefeye,bazıları tarihe,bazıları roman,bazıları aşk....böyle uzar gider.
Tek kalıba sıkışıp kalan ve kitap tercihlerini o yönde yapanlara da saygım var fakat her kitap ve yazar farklı konular işler bana göre

Ben de bir kitap önermek isterim,sol ayağım tarzında küçük bir kızın hikayesi...

11f768_358289f6d51a48899ff2a44784851cc9~mv2.webp

Sessiz bir Melody..Kızın adı Melody doğuştan engelli..
Anlatamadığı,söyleyemediği her şey iç sesi olmuş bu kitapta.

Geri