Kitap ayracı olarak kullanılabilecek objeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Alternatifi o kadar çok ki, dün elma koyanını gördüm.Portakal da koymuştu birisi.Görüntüsü çok hoştu.Tabi bir bütündü henüz meyveler (:

Acil durumlarda telefon, kalem, kağıt, peçete, kumanda öööyle uzar gider ya da ters çevirir bırakırım kitabı kaldığım sayfadan.

Sayfa katlamayı pek sevmem hatta hiç sevmem.Kağıt kırılır mı hiç, o da can.

Çocukken de kendi ayraçlarımızı kendimiz yapardık özellikle düğün davetiyelerinden (:

ya o değil de bi gün hiç unutmuyorum. etli bir şeyler yemişiz. babam çekmeceyi karıştırıyo. abi karıştırdı karıştırdı takvim yaprağı denk geldi eline. napıcak acaba diye bakarken bi baktım dişinin arasına sokmaya çalışıyo. baba napıyon .s dedim. kürdan almaya mutfağa gitmeye üşenmiş ya

Kitapçıların, şirketlerin falan kartlarını sıkıştırdığım oluyor.

Giysi etiketi

gPzzAQ.png

Bugun isyerinde dolap anahtarını koymuşum çıkışta deli gibi aradım kitabımı alıp gidecekken arasindan düştü :))

kitap seviyorsanız çeşit çeşit ayracta seviyorsunuzdur.cunku o da bir süre sonra aldıkça bağımlılık yapıyor,ayraçtan baska bisey koymayangillerdenim ben.iyi günlers.

Halısaha turnuvasından aldım kupayı koyuyorum ben. :liv:

Ayraca para vermek yerine parayı ayraç yerine kullanıyorum

Kitap arası kitap, çok estetik duruyor deneyin.

Ben para koyuyorum kıtabi bitirince kendime ödül olarak o parayla yıne kitap alıyorum shsh

Annem çiğdem yazdirmiş ayraç pvc li felan ya minnoş kadın

O an gözüme ne kestirirsem onu koyuyorum. Hacimli olmayan şeyleri tercih etmeye çalışıyorum.

Köpeğimin kuyruğunu sıkıştırıyorum sayfalar arasına.
Kenardan püsküllü püsküllü çok sevimli oluyor.

Geri