Kısmetse olur

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Randevu evi gibi mübarek..
Tek seans 500
Çift seans 750 TiLe.

Çenesine neden toka takmışşş...Saçaklı sevmedim bunu...kollarınıda açmış gösteriyor

Ben bu yarışmaya katılsam kesin kızlardan dayak yerdim

bu erhan'i sanki farkli programlardan hatirliyom. her ask konulu programa katilmis bu ya. bazi kizlar da beni guldurdu. o filtreli insta fotograflari, kendilerini tanitinca yan tarafta cikiyordu ve asiri alakasizdi :d bu cesaret ve kafa = BAAS. komikler ya :d

bir de cogu erkek gey gibi gorunuyo. kasinti. kizlarin bazilari da eskorta benziyo, bazilari da cok nazik ve guzel, ama bir anormallik var. ben mi anormalim, gordugum insanlar mi anormal, bunlar mi komple anormal AY DON'T KNOW ANYMORE. guzeller, ama cirkinlestirmisler kendilerini gibi gibi. tovbe est fazla negatif konusmak istemiyom. ALLAH sevdiklerine bagislasin. senarist iyi is cikarmis. bu sov tutar.

dün bir yerde gördüm aybuke'de buradaymis sanırım.

Gecen kardesim acti ilk dakikadan kusasim geldi. Nerde eski yarismacilar nerde bunlar. Acayip iticiler

İzlerim ben bunu yaa ama yarışmacıları sevmedimm kizlar çok aşko kusko estetiklerinden gözüm kanadı hele o cırtlak konuşma tarzları başımı agritmaya yetti
Erkekler kızlardan iyi bence. Erhan ve Sedat fena değil şimdilik. Tıp olarak diyorum duruş olarak Bilek.

Aşko kızları doldurmuşlar. İzleyeyim dedim de ı ıh yok hiç benlik değil…

Erhan 'ın fiziğinin Tolga 'dan daha kötü olduğunu düşünenler Ezel 'in kör annesi durumunda kendilerini konumlandırabilirler. Tip olarak sadece YAREN gider bu çocuğa, ikisi de herkül gibi zira.

cansele gıcık oldummmm.....burnunu çok havada yapmışlar bide tövbe est hiç güzel durmuyor xd

Sedat’ın “antipatik” rapinden sonra diyecek bir şeyim kalmamıştır hshdjd.
Ben maruz kaldım, siz de kalın.
(dakika 1:57’de başlıyor)

cansel tam bir aşko kuşko, estetisyen olmasına rağmen burnunun orak gibi olması da ironi gibi algılıyorum. yüz hatları keskin ve çekiciliği var, giyim tarzı da diğerlerinden çok daha farklı ve şık, biraz fazla megolaman gibi, içinde boğulabilir

Geri