Kısmetse Olur! / YAKINDA!

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
vfct4.png

2014'ün ilk çeyreğinde, Tüm kitapçılarda!​

Kitabin mi cikiyor?

Benim en buyuk hayalim ins birgun bende gerceklestiririm. Ve ins sende ileride parmakla gosterilen eserlerin tek yazaei olursun:)

Dem bu kitabi yayinlamak ne kadar zamanini aldi ? Ayrca maddi acıdan nelere mal oluyor birde kitabinin konusu nedir neyi amaclayarak yazdın. Yani sen hu kitabi yazarken ne dusundun ne hayal ettin ve ne istedin

Dem bu kitabi yayinlamak ne kadar zamanini aldi ? Ayrca maddi acıdan nelere mal oluyor birde kitabinin konusu nedir neyi amaclayarak yazdın. Yani sen hu kitabi yazarken ne dusundun ne hayal ettin ve ne istedin

Sevgili ßaşak,

Kitap henüz yapım aşamasında. Dolayısıyla daha yayınlanmadı. Masraf bakımından normalde 3-4 bin Türk Lirası tutuyor ama ben sponsor bulduğum için bunu epey ucuza getireceğim. Tabii bu bir şiir kitabı olduğu için ucuz. Romanlar daha çok tutmakta.

Kitabın konusu muhtelif ama ana fikir olarak Aşk denilebilir. İçimdeki sevdayı resmeden cümleler ve şiirler topluluğu kitabın içeriğini oluşturmakta. Yaklaşık 100-150 sayfa olması tahmin ediliyor.

Aşk cümlelerimde ve şiirlerimde hep O'nu hayâl ederek yazarım, yazıyorum. Benim yegâne ilham kaynağım O çünkü. Kitaptan beklentim, benim gibilere tercüman olmasıdır. Hepsi bu.

O halde "o" cok sansliymis ins cok basarili olursun:)
Bilgilendirme icin cok tesekkurler

Geri