Kıskanmayan, trip atmayan, hesap sormayan kadın her erkeğin hayali midir?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Kıskanmıyorsa sevmiyordur. Para vs.. herhangi bir çıkarı olduğu için ilişkiyi sürdürüyordur sadece. Büyük ihtimalle birlikte olduğu erkeğe "sende beni kıskanma" deyip o da başkalarıyla samimi oluyordur. Hatta Açık ilişki de isteyebilir.
Kıskançlık ile sevgi arasında hiçbir bağ yok çünkü bir insana bağlılık hissetmek ile o insana güvensizlik sergileyip bunaltmak aynı anlama gelmez.
Yorucu insanlar bir süre sonra sıkıcı olmaya başlar ve uzaklaşırsınız.

Kıskançlık ile sevgi arasında hiçbir bağ yok çünkü bir insana bağlılık hissetmek ile o insana güvensizlik sergileyip bunaltmak aynı anlama gelmez.
Yorucu insanlar bir süre sonra sıkıcı olmaya başlar ve uzaklaşırsınız.
Yersiz kıskançlıktan bahsetmiyorum. Öyle Paranoyak biri elbette yorucu olurdu. Ama kıskanması gereken yerde umursamıyorsa bence orda sorun vardır. İnsan seviyorsa sahiplenir ve sahiplendiği şeyi de kıskanır doğal olarak. Arada bağ yok diyemeyiz. Şöyle olabilir, kadın yüzde yüz güveniyordur birlikte olduğu erkeğe ozaman kıskanmaz o ayrı.

uzatmasin kisa kessin yeter
zaten yorgunuz bir seylere uzun uzadiya kafa yormayalim

Yersiz kıskançlıktan bahsetmiyorum. Öyle Paranoyak biri elbette yorucu olurdu. Ama kıskanması gereken yerde umursamıyorsa bence orda sorun vardır. İnsan seviyorsa sahiplenir ve sahiplendiği şeyi de kıskanır doğal olarak. Arada bağ yok diyemeyiz. Şöyle olabilir, kadın yüzde yüz güveniyordur birlikte olduğu erkeğe ozaman kıskanmaz o ayrı.
Kıskanması gereken ortam oluşması ya da oluşmasına imkan tanınması çok daha büyük problem. Karşı tarafın sevgisini ölçme ihtiyacı da sorun aslında çünkü emin olmadığınız bir kişi ile emin olmadığınız bir ilişkiyi yürütmeye çalışıyorsunuz demektir.

Kişiyi sahiplenmek de doğru değil ancak ilişki sahiplenilebilinir.

Kıskanmıyor olması sevmediği anlamına gelmez ve karşısındaki insanın gereken yerde uygun şekilde davranacağından kuşku duymuyor olabilir.

hesap sormayandan hesap vermeyenden hayir gelmez

Bunları yapmadığım bir erkeği önemsemiyorumdur ben. Yine de kendileri bilir tabii…

Geri