Kıskanmayan Erkek

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 930 gün önce görüldü
Aklıma evden çıkamadığım yıllar, hiçbir iletişim aletine sahip olamayan ben geldi ve akla hayale gelmeyecek duygusal şiddet.Güya kıskanıyormuş.Hala kanayan yaramdır izleri geçmiyor.
Gricim hislerime tercüman olmuş yine.

Oldu herkes kafasına göre takılsın , hadi ordannn .
Üzgünüm ama adım adım gözümden düşer .
Ben kıskancımdır cünkü , başka türlüsünüde görmedim , görmekte istemem .
Kendim bu yapıdayken karşımdakinden rahat bırakmasını beklemem çok absürd olur.

Yorumlar efsane . Kadinlarin yuzde doksani "kiskanilmak" istemis
cunku sevgiyi belirleyici bir unsur olarak goruluyor.
(kiskanmak sevginin kanunda var)
biri konuyu domuzlara baglamis "kiskanmayan onlar" demis
(yalniz domuzlarin kiskanmakla alakasi yok orgazm ile alakasi var onlarin cinsel hayatlari iyi
kiskanmak baska bir konu.)
kucuk bir Diger kisim "Cuckold' a kadar varabilmis. (bu grubu ayrica tebrik ediyorum)
Seviyorsak kiskancaz yani peki kiskaniyorsak dovebiliyoruz mu?
Turk insani butun duygularini uclarda yasadigi icin boyle bir risk var cunku.

Ben de sevginin kıskançlıkla doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. Yani tatlı tatlı kıskanmak, bu olabilir ancak karşı tarafı sindirecek ve psikopatça kısıtlayacak davranışlar problemli. Zulüm.
Bilmiyorum gerçi herkesin de kıskançlık ölçüsü farklı, ben şahsen "ona bakma, şununla konuşma" tarzı kıskançlıktan hoşlanmıyorum nerede nasıl davranacağımı bilen bir insan olarak.

Ben kıskancım ona bakma buna bakma demem fakat o biçim de kıskanırım ama benim lafımla kendini düzelteni değilde kendi düzgün olanı isterim
Diğer türlüsü anlaşamıyoruz demektir
Erkek içinde aynısı geçerli

Doz aşılmadığı sürece kıskanılmakta kıskanmakta çok güzel bence. Seven insan nasıl kıskanmaz ya ben anlamıyorum mümkün değil seven birinin kıskanmaması. Karşınızdakini sık boğaz etmedikçe ona hayatı zindan etmedikçe kıskanın ama güzel narin kıskanın.

Kıskanırım ama çoğu zaman dillendirmem, zaten durumun boku da çıkmıyorsa gereksiz dillendirip kimsenin tadını kaçırmaya gerek yok ya.

Erkek kısıtlasın, sahiplensin, ruh hastalığı derecesinde kıskançlık yapsın.
Sonra da erkekler çok kaba bana çok karışıyor vs vs. Bir şey gelince başınıza erkek milleti değil mi hepsi aynı savunması.
Şiddete meyilli olma, kadın cinayetleri falan.
Kıskanmamak gavatlık değil, saygı ve özgüven.

Aferin ya sana.

Valla helal olsun

Beyinsizliğe yakın zeka düzeyine sahip memeliler de dahil olmak üzere pek çok memelide vardır kıskançlık davranışı ve dozunda olanı doğaldır.
Sosyolojik yapıya göre değişmekle birlikte sevginin tek ölçütü değildir,bir kaç ölçütünden biridir denilebilir.
Türkiye gibi toplumlarda genelde eğlencelik,oldu bitti ilişkilerde kıskançlık davranışı keskin bir şekilde gözlenmezken, evlilik ya da ciddiyet içeren ilişkilerde gözlenir.
Gözlenen davranış kişilerin ilkel dürtülerini eğitme yetisine göre tatlı ya da şiddetli dozlarda görülür.
Dolayısıyla Türkiye sosyolojisinde insanların bunu bir sevgi ölçütü olarak algılaması hastalıklı bir durum değildir.Kıskançlığın hiç gözlenmediği durumlarda kişinin karşısındaki erkeğın/kadının sevgisinden şüphe etmesi de hastalıklı değildir haliyle.
Tabi tüm bunlardan önce cevap verilmesi gereken soruysa 'Kıskançlık nedir'? sorusudur.
Yüzüne rüzgar değdi diye dayak atabilme özgürlüğü mü, eşinize haddi olmadan labubali davranışlar sergileyen birine dürtüsel geliştirilen tepkiler mi?

Konuda asıl yanlış olansa,bunun erkekliğe veya kadınlığa indekslenmesi.
Hoş erkeklik,kadınlık gibi kavramların mucitlerinin ve onların müridlerinin kafa yapılarını da detaylı bir masaya yatırmak lazım.

Ben öyle erkeklerden değilim :S

Kıskanırım, fazla kıskanırım
Öyle böyle değil
Çok kıskanırım :aga:

Geri