Kıskanmayan Erkek

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 930 gün önce görüldü
Kıskanmak sadece insana ve yahut erkeğe özgü değildir. Bir çok canlı hayatında kıskançlık vardır. Bu nedenle kıskanma her canlının geninde var. Kıskanmayan erkek ya yetiştiği ortam gereği her şeyi doğal karşılar ya da sevmiyordur. Birlikte olduğu kişiyi sıradan biri olarak görüyordur.

bilemiyorum, bana tuhaf geliyor kıskanmayan erkek falan

Bir bayan erkeğini neden kıskandırmak ister ki? Mesela bu bizim hiç hoşumuza gitmiyor.

umarsız kıskanclık tartısması yasamayandır

Belli etmiyorsa kıskanıyordur. Belli edip de abartıyorsa bencildir, kendine güveni yoktur.

Sevgisini de öfkesini de abartan insan değişkendir.

Kıskanmasın. Töbe, kıskanan biriyle birlikte olmayacağıma dair kendime sözüm var ;p
Umarsız olsun, canımı alsın. İlgimi böylelikle ancak üstünde tutar.

Benim karım askılıyla balkona çıkamaz, hayır yani benim karım zaten niye askılı !

Dünya da eşini kıskanmayan tek canlı domuzdur derler.
Ben kıskanırım , kıskanmayan adam karısına baska adamların dokunmasına musaade eden adamdır , baskasına goz dıkmesıne musaade eden adamdır.Ben sevdiğim kimseyi paylaşmam

Oldu olacak tren yapalım..

Bu konu da yobazım , ömrüm boyunca da yobaz kalacagım

heyt be... sevgiyi kıskançlıkla ölçen güzel yurdumun, güzel insanları. :D

madem kıskanıp belli etmiyosunuz o zaman size yanlış gelen davranışların tekrarlanmasını istiyosunuz demek bu

O benim erkeğim degildir.

İlişkinin başlarıysa sevmiyordur.İlerileriyse çok güveniyordur. Yine de bana samimi gelmez.

belli etmeyenlerdenim ama gizli bir prekazzi var ruhumda. ne zaman patlayacağım belli olmaz.

Erkek kısıtlasın, sahiplensin, ruh hastalığı derecesinde kıskançlık yapsın.
Sonra da erkekler çok kaba bana çok karışıyor vs vs. Bir şey gelince başınıza erkek milleti değil mi hepsi aynı savunması.
Şiddete meyilli olma, kadın cinayetleri falan.
Kıskanmamak gavatlık değil, saygı ve özgüven.

Geri