Kıskanılan insan olmak

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Uykum var uyuyamıyorum acaba kiskanildigim icin mi nazarami geldim, gozemi geldim sozemi bilmiyorum fitbolcu karşim.

kıskanmayın
ben de sizin gibiyim

Kıskanılacak bir şeyim olmadığı halde kıskanan insanlar mevcutmuş vizyonsuzlar işte, gidin doğru düzgün birini kıskanın.s

Başarılı insanlar her zaman kıskanılır.
Hasetliğe fesatlığa bunların kıvılcımı ile oluşan salaklığa maruz kalırlar.

Eee şimdi neyse :S

diğerleri ile yarışmak yerine kendinizle yarışırsanız kimseyi kıskanmak durumunda kalmazsınız ve kıskanılan insan olma kaygınız da son bulur.
kıskanılmak, kıskanmak iyi bir şey değil ki ya.

Kiskanilmiyim lutfen rica ediyorum bana nazar cok deger gidin baskasini kiskanin .p

Ben şey tribini çok beğeniyorum ya "YANİ KISKANILCAK Bİ YANIM DA YOK Kİ NEYİMİ KISKANIYOSUNUZ ANLAMIYORUM ÜF :sinsigülüş: :yalandanmütevazıyım: :maşallahdeyin:"

Hahahahhaha Almiiii :d
Çok şeker bi yorum beğendim +1 diyorum

kıskanılacak bir yanımda yok ki neyimi kıskanıyorsunuz bilemiyorum

Yarış ve başarı muhabbetlerine katılıyorum. İnsanlar her zaman "Ölmeyin, ama sürünün." istiyorlar. Bir şeyler elde ettiğinizde, bakışları bile rahatsız ediyor. Birkaç yıl içinde yaşadım malesef. Kıskanan kişilerin de elde ettiği bir şeyler var, ama nedense "Başkalarında olmasın, sadece bende olsun." kafasını yaşıyorlar. Tırmanmaya başladığınızda, aşağı çekmeye çalışıyorlar.

Kıskanılmaları ve çeşitli olumsuz davranışları umursamayıp, yoluna güzelce devam eden; başkalarının başarısını kıskanmayıp, destek olan ve sevinmeyi bilen tüm herkese selam olsun.

kıskanılacak çok tarafım var haklısınız :tatlı: ajdjksksksl şaka şaka. çok yok :malumat:

Geri