Kıskançlık nedir?

Konu sahibi son olarak 562 gün önce görüldü

Kıskançlık nedir?

• Acı veren bir durumdur. En az bilinen ve üzerinde az konuşulan bir sırdır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
Kıskançlık nedir?​

Aşkı hem koruyabilen hem de yıkabilen bir tutkudur

kendine güvenenmemenin getirdiği davranışlar saçmalığıdır.

kıskançlıkla ilgili bi yerde psikologların bunun doğuştan olmadığını dışlanmışlık duygusuyla beraber oluştuğunu söylediklerini okudum dorusu bana mantıklı geldi.

kıskançlıkla ilgili bi yerde psikologların bunun doğuştan olmadığını dışlanmışlık duygusuyla beraber oluştuğunu söylediklerini okudum dorusu bana mantıklı geldi.

O psikolaglar boş yere okumuşlar bence.. En dogal kıskançlık sevdigi insanı kıskanabilmektir aşırısı olmadıgı sürece tabiki.. Kimi neyi nerde ne zaman kıskanmak kıskanabilmek önemli.. Kıskanmıyorum kıskanmam diyende yalan söyler..

O psikolaglar boş yere okumuşlar bence.. En dogal kıskançlık sevdigi insanı kıskanabilmektir aşırısı olmadıgı sürece tabiki.. Kimi neyi nerde ne zaman kıskanmak kıskanabilmek önemli.. Kıskanmıyorum kıskanmam diyende yalan söyler..

adamlar okumuş birkerem bana göre ise kıskançlık özgüven eksikliğidir rahatsızlık vericidir bir ilişkinin bitme sebebidir.

sevdiğim insanlara güvenirim güvendiğim insanları kıskanmam . oda aynı sevgiyi taşıyorsa zaten kıskandıracak bir harekette bulunmaz diye düşünüyorum.

Kıskançlık ben güven duygusu ayrı şeyler bence :) sadece güvenmeyen mi kıskanır

Sahip olunanı koruma isteğinden kaynaklanan bir tutkudur..

Ya sadece koruyorum ben arkadaşlarımı kıskanarak suç mu?

Evrensel mantığın kör tutkusudur doğamızda vardır

güvensizlik sorunu degil, kendine güvenmemenin beraberinde getirdigi sorundur

İnsanın elinde olan bişiy değildir kıskançlık o an, o yer ,farketmez bi sözden , bi bakışdan yada herhangi bişiyden insan kıskana bilir,

Sahip olunanı koruma isteğinden kaynaklanan bir tutkudur.

Geri