Kıskançlık Krizine Giren Bayan

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
sıkıntılı bir durumdur erkek dangozsa anca beynine çantayı yiyince fark eder :D:D:D

Hemen kaçılması gereken kız tipidir. Mümkünse bırakın kendi halinde takılsın, yanına yaklaşmayın, hatta o yüzünü gördükden sonra ayrılın, zararın neresinden dönülse kârdır.

Affı yoktur. Ağzınızla kuş tutsanız aklınızı alır.

-Daha Krize Girecek Mertebeye Gelmedim,Fakat Gelirsem Dilimden Asla kurtulamaz.. Elimden de :p

Valla hemen hemen her gün giriyorum.. Almanya'da ve ortamı vesselam kız erkek karışık. Ona güvensemde deliriyorum.Yalanı olmuyo. Yanında kız arkadaşları varsada söylüyo. söylediğinde kavgalar çıkıyo ama alıyo yine gönlümü..Bena olan sevgisinden eminim lakin bayanız işte.(:

Ben felaket girerim bu krize kıskançlığımdan arkadaşlık durumum hep bozuldu.. Genelde arkadaşlarımı kıskanırım sevgilim olunca daha kötüsü olur..

Ne olacak bizim bu halimiz ;d Arada oluyor yani :blush:

Tehlikelidir.
Fiziksel, kimyasal, biyolojik, psikolojik zarar vermeye müsaittir :honk:

Tüm kirli çamaşırları saklar eteğindeki taşları döker bildiği tüm çirkefliği üstünde dener..

Erkekteki fiziksel ufalanmanın başlangıcıdır,uzak durulmalı mutlaka :D

aşk ilişkilerini baz alırsak;
aldatmaya en yatkın hatun tipidir.
kendisine ve dolayısıyla sevgilisine güveni azdır.
bi gün sevgilisini aldatma ihtimalini, ama o da beni aldatabilir düşüncesiyle bastırır da bastırır
hayatı zindana cevirmesinden ve sizi büyük ihtimalle bir gün bedenen olmasa bile zihnen aldatabileceğinden
uzak durulması tavsiye edilir.

hiç bi doz bu kadar saldırganlık yaratmamıştı.

Olur arada böyle şeyler çokta şe etmemek lazım.:p

Zarari kendine olan bayan.
Yoksa kimsenin skn. değil.

Kıskanmaksa aldıgı nefesten kıskanırım.
Cevresel faktorler guven duvarlari icerisinde ;)

Geri