Kıskançlık Krizi.

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
[YOUTUBE]_wTFm4OIQzk[/YOUTUBE] Ümraniye’de eşinden ayrı yaşayan adam hotelde eşini başka biriyle görünce cinnet geçirdi kadını defalarca bıçakladı değermiydi buna neden Türkiye’de her ayrılık cinayetle bitiyor bu nasıl bir hastalık vicdan videoyu özellikle buğulu seçtim yürek dayanmaz ...

İslam hukuku burada ne der mesela. O adam için kısas uygulayıp bıçaklanarak gebertilmesini mi emreder. Yoksa kadını iffetsiz kabul edip adamı alkışlar mi?

İlkine hükmedecek olduğunu bilsem dine dönerim.

Eşinden ayrı yaşayan adam diyor. Belli ki halen evliler. Mezhebi geniş modern insan taklidi yapmayacağım.

Ben de öldürürüm. Ben hotelde eşimi aldatırsam, o da beni öldürsün isterim. Onurlu, gururlu, şerefli olsun.

Türkiye'de etik ve ahlaki değerlerin çökmekte olduğunu düşünenlerin sayısı %72. Yani genel kabul, çeşitli o.o.p.l.klara çok defa şahit olmuş. Oran artıyor, çünkü evli kadının hotelde, bıçak çıkınca kaçacak kadar amaca yönelik, çıkarcı, cinsel hazzı amaç edinmiş insanla yakalanması normal.

Burada, kadına yapılanı değil de, ahlaksızlığı konuşacağını bilsem, cli'yi sevebilirim. Ama öyle olmayacağını biliyorum.

Papyonsuz gibi oldu mu cli bey?

Zor bir durum ama kadından önce orada duran Sefil aşığı dövmek lazımdı gücü kadına yetmiş 20 yıldır boşanmış olsan bile gene öldürülmekten kaçamıyorsun islama kurallara görede olan kadına olur beni yoldan çıkarttı deyip şeytan yavrusu aklanır gider

Geri