Kıskanç mısınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben kıskanıyorum ya beni beni en çok benii seveceksiniz :s

Haklısın Nyctophilia ben yumuşuyorum hemen. Tekrar beni mesajı okuduğum o ana götürdüğün için teşekkür ederim.

Aramıza nifak sokanlara müsade etmeyelim lütfen.
Daha bu sabah erken uyandım gittim kapalı çarşıdan hamsi aldım. Uy aha haçen da.

bu işin azı çoğu biraz da karşındaki insanın haline tavrına göre belli oluyor. ne kadar taviz verildiği ve alındığıyla alakalı olarak aynı kişi, farklı insanlarla farklı kıskançlık seviyelerinde olabilir. bir kere ipin ucu kaçınca da boku çıkar bu işin. camus demiş ki "bir kere razı geldikten sonra bir daha gelmemek için hiçbir nedenin kalmaz". aferin camus sana puanım dokuz kanka. brad pitt'in balmumu heykeliyle çekindiği fotoğrafı insta'sına attı diye sevgilisiyle kavga edip ayrılan adam duydu bu kulaklar. brad pitt ulan bu. benim manita bırak balmumu heykelini, brad'in kendisine denk gelse de sarılıp öpse "yıkanmadan gel de ben de brad abimizi öpmüş olayım" derim.

Kıskançlık bana özellik olarak yüklenmemiş de sanki ben kıskançlığa özellik olarak yüklenmişim gibi :DDDDD

sevdicegimi kiskanirim
ama dozunda bkunu cikarmadan yani umarim cikarmiyorumdur djxkf

Ben sevdigimi kiskanirim arkadas.
Bunda gocunacak ne var allasen.?
Yok kiskanan güvenmezmis yok kiskanmak demode yok kiskanmak hürriyet özürlülügü..yok bilmem ne..
Ok ok..
Kontrol et demiyoruz,kiskan diyoruz.

Ya laf lafi aciyor da,gecen arkadaslarla eski yapitlarin günesin doguş batisina göre tasarlandigini konusuyorduk..ve bu dönem insaninin o hesaplari en iyi teknolojiye sahip olmasina ragmen tutturamadigini felan..bununla duygu olayinin baglantisi su;
Bu duygu dedigimiz gercegi de kavramakta zorlaniyor insan bu dönemde..duygularindan emin degil,hatta ne hisettigini hangi cekmeceye koyacagini bilmiyor.
Neye güveniyor o konuda, onu da bilmiyor..
Zeka diyor ama zekasi da yetmiyor.
Kapilmis gidiyor,ruzgarinin bahtina.

Seviyorsam kıskanıyorum, sevdiğim kadar sevildiğimi hissetmek istiyorum, önceliği olmak istiyorum ve olmazsam sinirlenip uzaklaşıyorum...

Geri