Kıskanç mısınız?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Allah’a şükür şu yaşıma kadar ne kimseye imrendim nede kıskandım..

Sevdiğimi kıskanırım. Bana ne benim o… sklksk

Kıskanmak bir hastalık olmadığı müddetçe olması gereken bir şeydir. Kıskanmayan insana şüphe ile bak. Kadın da kıskanmalı erkek de. Zira Hz Ali kıskanmayan erkekten hayır gelmez demiş

Adamlar üşenmeyip başlığı düzeltmişler helal..

Değilim ayrıca kıskanç, fesat insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Sevilmemeyi de kıskançlık zannedenler çıkıyor oysaki hiç alakası bulunmuyor.

Kadının başka bir kadını kıskanması bana göre sorunlu bir davranış olup kendine güvensizliğe işarettir.

Mesleki alanda ya da yaşamın herhangi bir alanında kimseyi kıskanacak kadar öz güvensiz olmamak gerekiyor.

Sevgili ya da eşi kıskanmak da bana göre sevgi ifadesi değildir ve kesinlikle doğru bulmuyorum. Güven duyacağınız ve iradesi güçlü kişileri hayatınıza dahil ederseniz ne kıskanmanız gerekir ne de karşı taraf kıskançlık yapıp sizi rahatsız edebilir.

arkadaşlar.... emeğinize sağlık dadkjfhdkf aynı konulardan 65458461 tane var. emre olsaydı şimdi birleştirmişti hepsini... YÖNETİM UYUMA....

Biraz var sanırım.
Ama kıskaçlığın ne derecede sakıncaları olduğuna da tanıklık ettim. Kıskanç insanlardan uzak durun. Sevdiklerinizden de uzak tutun.

Seviyorsam kıskanırım onun dışında umrumda olabilemez

Kıskanç ve fesat insanları severim günah azaltır xdd şaka bir yana abartmak gereksiz aşırı kıskançlık tehlikeli ⚠️

Değilim. Güven duyduğum vakit kıskanmıyorum. Fakat henüz oturmayan bir ilişkide hissettirmediğim, çok hafif, tatlı kıskançlıklar yaşayabiliyorum.

Kıskanmayinca da trip yiyorsun ki..

Fazla kiskanc degilim.

Kendimi kıskanç olarak tanımlamıyordum eskiden, çünkü dışa vurduğum, hareketlerime yansıyan bir durum söz konusu değil ama içten içe arkadaşlarımı, hatta köpeğimi bile kıskandığımı farkettim ahah

Son düzenleme:
Geri