Kıskanç kadın cinayeti

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü

Bugüne kadar evli çiftlerin kavgasında onlarca kadın hayatını kaybederken bu kez Uşak'ta tam tersi oldu. Kıskançlık krizine giren Emine Aka, tartıştığı eşi Emrah Aka'yı bıçaklayarak katletti.​

t25_8-aylik-kocasini-oldurdu--295.jpg
Uşak'ta önceki akşam işadamı Emrah Aka (40) ile eşi Emine Aka'nın (42) tartışması cinayetle sonuçlandı. Çift, bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesine üzerine genç kadın, mutfaktan aldığı bıçakla kocasına saldırdı.

'SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM'

Kanlar içinde kalan Emrah Aka'nın yardım çığlıklarını duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, ağır yaralı haldeki adamı ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Emrah Aka, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan katil zanlısı Emine Aka ilk ifadesinde, kıskançlık nedeniyle kavga ettikleri sırada sinir krizi geçirdiğini ve kocasını bıçakladığını söyledi. Genç çiftin geçen ocak ayında evlendiği öğrenildi.
5454-06082023678e0352.jpg
Çiftin önceki evliliklerinden birer çocuğu olduğu öğrenildi.

gunes-0608202305da2491.jpg

Emine Aka, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak

Bu kadın şiddetinden ne zaman kurtulacağız. Devlet artık buna bir önlem alsın. Korkuda çapkınlığa çıkamıyoruz.

Bu bildiğin Florya çifti. Uşak'ta ne işi var bunların. Bence katil Uşak

Ya biz neden hep cinayet konularında konuşuyoruz beni mi öldüreceksin ?:(
Özellikle mi pembe seçtin bıçağı sjs
Seni niye öldüreyim? Manyak mıyım ben? Sen şiddetli konuları seçiyorsun ben değil. Ayrıca evet, piçağı bilerek pembe seçtim. Sonuçta pembe, kadınların en sevdiği renktir. Hem kan da tutmaz pembeye bakar morelin düzelir :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Seni niye öldüreyim? Manyak mıyım ben? Sen şiddetli konuları seçiyorsun ben değil. Ayrıca evet, piçağı bilerek pembe seçtim. Sonuçta pembe, kadınların en sevdiği renktir. Hem kan da tutmaz pembeye bakar morelin düzelir :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing:
Ben seçmedim sen seçtin. Ben pembe sevmiyorum kiiii, hem ben sana özel sürmene bıçağı alırım

Ben seçmedim sen seçtin. Ben pembe sevmiyorum kiiii, hem ben sana özel sürmene bıçağı alırım
Bir de bana derler şiddet yanlısı diye. Kızdaki şiddete bak, habire kan dökmeye programlanmış :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing: Ayrıca çen hangi rengi seviyormuşsun çen?
Sürmene'den bıçak alma bana. Ardeşen'e gittiğinde 7.65'lik al daha makbule geçer. Daha çok seviyorum yani.

Hiç de bile ben karıncayı öldürmem ama sen inatlaştığın için psikopatlaşıyorum (: en sevdiğim renk mor. ( Eski sevgilimi öldürüp yakıcı maddeyle yaktım) kork benden

Hiç de bile ben karıncayı öldürmem ama sen inatlaştığın için psikopatlaşıyorum (: en sevdiğim renk mor. ( Eski sevgilimi öldürüp yakıcı maddeyle yaktım) kork benden
1.65 boyuna göre korkulacak biri değilsin. Ayrıca öyle katil ruhlu bir halinde yok. Olsa da pek bir şey değişmez. Çünkü seni etkisiz hale getirmem maksimum 10 saniyemi alır :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Ayrıca istediğin kadar psikopatlaş, büyük düşünür felsefeci ve survivor şoparı Turabi'nin dediği gibi; Senin yaptığın gider ancak benim hoşuma gider.

(Sonradan şu lafa baktım da tam kamyon arkasına yazılacak davar felsefesi yazısı.)

Sen kamyoncular lokantasına gitme daha fazla lütfen (: ya bak şöyle emin emin konuşma 10 saniye sanki ben karıncayım sende beni ezeceksin :/

Geri