Kıskanç insan

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Kendinden çok başkasına odaklanan insandır.​

Zararsız olan kıskanmak güzeldir; sevgiden ileri gelir.
Tek benim olsun düşüncesi yatar altında.
Sevgilinin kıskanması, kıskanılması -tabii, dozunda- değer vermesi, sevgisinden ileri gelir.
Hz. Ali ne demiş:"Kıskanmayan erkekten hayır gelmez." :cici:
Seven insan kıskanır; makul ölçülerde. : )

Kıskançlık aşırı ise o insandan kötüsü olamaz. Korkun ondan.

Tatli Kiskancliklar En Guzelidir. Abartildigi Takdirde sıkılır insan.

Kendisinden başka bir şey ile ilgilenen veya kendisinin elde etmesini istediği şeyi başkasını elde ettiğini görüp o kişiyi kıskanan insandır. Örnekler çoğaltılabilir.

Ayrıca, kıskanç insanı sakinleştirmek, kıskanılanın elindedir. Kıskanç insan her ne kadar sevdiği için elinden olmadan abartılı kıskanıyorsa, kıskanılan kişi de onu sevdiği için kıskandıracak hareketlerden uzak durmalıdır. İki kişinin de kafası rahat olmalı.

Ben niye kıskanç değilim diye kendime atarlandığım hissiyat :T:

O benim işte.: ))) Elimde değil, nefret ediyorum bu huyumdan..: )

Bencil, egoist vb tüm pislik huyları toplanan insandır.
Aş-alıktır.
Bkz: ben

Aşk olgusunu tenzih ediyorum; aşağılık kompleksi olan insanlardır.

Kendinde olmayanı çekemeyen insandır. Bakınız; eğer kız ya da adam ona ait değilse kıskanır.

Aşkta kıskançlığı anlayabiliyorum da hemcinsini kıskananları anlamıyorum :T:

Ben sevdiklerimi kıskanırım, paylaşamam yani. Bu huyumu törpülesem de aşamıyorum…

ne güzel hortluyor konular en sevdiğim :p
inanılmaz bir beladır bu esir alır seni benliğinden çıkarır yanlış şeyler yaptırabilir sadece ikili sevgi ilişkilerinde değil iş hayatında olsun vb her alanda görebilirsiniz

Ee hani konu guncelligini yitirdiği icin kitlenmiyor? 265261616117 tnae konu hortlattilar ?
Puahahahahahaha

Kadının çok olduğu ortamda kaçınılmaz skfjsk

ben genelde sevgilimi kıskanırım. kıskanırsam da daha önce de belirttiğim üzere yolarım. olmazsa şiddet uyguladı diye şikayet ederim. o da yeterli gelmezse polisi arar evinde uyuşturucu üretiyor diye ihbar ederim. bilemiyorum her şey olabilir..

Geri