Kıskanan erkek mi? Kıskanmayan erkek mi?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Hep duymuşuzdur, "Seven kıskanır." Kadınların iddia ediyorum %99.9'u kıskanılmak ister. Hangi kadın erkeği tarafından sahiplenmek, kıskanılmak istemez ki? Sahsen ben erkeğimin kıskanç halini severim. :p
Bakınız Hz. Ali ne diyor;
"Kıskanmayan erkekten hayır gelmez.
Sizce erkek kıskanmalı mı? Ne kadar kıskanmalı? Seven erkek kıskanır mı? Kıskanmayan erkek sevmiyor mudur?

Guvenilmek sevilmek ve kiskanilmaktan daha guzel bi duygu onu deneyin:p

azcik kiskanclik iyidir abartilmadigi sürece, cok kiskanclik itici geliyor bana

Bence kıskanılmak kadının ruhunu okşar. Kedi gibi oluruz. :p

azicik kiskansin ama cok kiskanmasin

Abi yerini ve zamanını bilecek erkek.
Ben öyle aşırı kıskanmam aşırı kıskançlığa da gelemem.
Dozunu ayarlamasını bilmeliyiz.
Yoksa iyi şeyler olmuyor sonucunda.

Kıskanmayan erkek bence ilgisiz erkektir,erkek doğasının hakkını veriyor işte bence kıskanan erkek doğaldır.bende doğalını severim.:p

Biraz olabilir fazlası zarar..

kıskançlık gibi ( patolojik boyuta ulaşmadığı müddetçe) olağan bir dürtüyü yerin dibine sokan, özgürlükten, bireysellikten dem vuran kişilerin aşık olduklarında kıskançlığın sınırlarını bile zorladığına defalarca tanıklık ettiğimden beri kıskançlığın aşkta ve sevgide içkin olduğuna kanaat getirdim.

karşındakine güvenmeme durumundan doğan kıskançlık zaten dünyada başa çıkılması en zor duygulardan biri ama kendine güvenirsen kıskanmazsın düsturunun da duygusal ilişkilerde çok fazla hükmü olduğunu sanmıyorum. sevdiğin ne varsa onu kaybetme korkusu yaşarsın.önemli olan o duyguyu, yoğunluğu karşılıklı hissedebilmek.

Güvenmek guvenlmek kiskanlmaktan daha güzel :p

Kiskanmasi lazim tabikide

kıskanırsın bana güvenmiyomusun yahut beni boğuyosun olur

kıskanmazsın beni önemsemiyosun olur.

Kıskanmayan erkekmi olur ? bence sadece az kıskanan olabilir:cici:

Kadında da erkekte de kıskanç olsun olmasın olayı bana saçma geliyor aradaki ilişkiye hislere bağlı bu sonuç olarak kıskanç diye de kıskanmıyor Die de ayrılık oluyorsa bi kasmayalımda nasıl olacaksa öyle olsun kadında da erkektede

Geri