Kişisel Sayfa

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Tamamen özgün paylaşımlar paylaşılması gerektiği halde, çoğu zaman alıntılarla doldurulan kopya ambarı.

Genellikle alıntı sözlerin ya da resimlerin paylaşıldığı ruh halinin dışa vurumu.

açıp açmama konusunda arada kaldım, insanlar buna hazır olmayabilir

Bazılarına göre ağlama duvarı
Bazılarına göre ego şişirme alanı
Bana göre müzik kutusu.

Kişisel olduğu için başkalarının yorumuna kapalı olan sayfa :)

Sevdiğim kitaplardan alıntılar yapıp günlük hayatımdan bahsettigim hatta bazen fotoğraflar eklediğim başlığı ispanyolca "bekle ve Ümit et" olan Sayfam.

Eskiden kullanıyordum da şimdi saçma geliyor google'daki alıntıları burada paylaşmak. Özgün yazılar varsa kullanılabilir ama alıntı cümleleri paylaşmak pek cazip gelmiyor artık bana.

hiç açmadım sayfadan ziyade postlarınla diğer konularda anlatabilirsin zaten herşeyi.

Ben beceremiyorum yazip çizmeyi o yüzden hic yeltenmedim. Ama içimde bir uktedir sjxns

Kişisel sayfamdan geliyorum , 10 sayfa boyunca 3 defa alıntı yapmışım , beni oldukça etkileyen alıntılar.
çok seviyorum ben ya .d
Böyle sayfaya teşrif eden çok değerli arkadaşlar olmuş muhabbetler geçmiş , önceki postları okumak güzel oldu. sohbet gibi kullanmışım zaten jsjfkd
Not: Son bir iki sayfada modum düşmüş arkadaşlar , ben çok eğlenceli paylaşımlar yapıyormuşum halbuki ,düşürmeyin modumu. Sevgiler

benim hep alıntı
ama siz üzerinize alınmayın

Benimkini bir adminimiz yanlışlıkla silmişti. :T:
O gün bugündür kullanmıyorum bende.

Alıntılarla dolu 1 kişisel sayfa kafasını pek anlamıyorum.

İ L G İ N Ç

bence bir üyeyi gerçekten tanımanın yolu, kişisel sayfalardan geçiyor. en azından blog ya da günlük gibi kullanıyorsa.
alıntılarla dolu olsa bile, o alıntıyı paylaştıysa bir şeyler bulmuş demektir kendinden. kitaplarda altını çizdiğimiz satırlar, dinlediğimiz müzikler, beğendiğimiz, hüzünlendiğimiz, güldüğümüz şeyler, bizi anlatır az çok.
sevdiğim ve tanımak istediğim kişilerin kişisel sayfasında dolanırım.

Geri