Kişisel Gelişimim

Konu sahibi son olarak 4728 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar, bu foruma başlamayı düşünüyordum ve başlangıçta kişisel gelişimimden bahsetmek istedim.
Ben önceden çok utangaç, kızlarla problemleri olan, asosyal ve ezik görünen biriydim. Artık değilim... Evden çıkmaz, spor yapmazdım ve insanlarla ilişkilerim kötüydü. Zamanımı çok boş şeylere harcadım malesef ama sonunda kendime gelmeye başladım.
Kaybettiğim yaşam fonksiyonlarımı kazanmaya başladım, yavaş yavaş ölü olan içimdeki benliği diriltiyorum. Henüz bu yolun başındayım, bunu biliyorum fakat yine de harika değişimler gördüm. Her şey güzel olacak, istesem de istemesem de öyle olacak çünkü ben yaptım.
Ben önceleri kişisel gelişim kitaplarına, makalelerine, telkinlere inanan takip eden ve onlara ilgili biriydim ama artık değilim. Fakat bunların kar amacından başka bir vizyonu olmayan şeyler olduğunu anladım. Size şimdilik her şeyin sizde bittiğini söyleyebilirim. Hayatın ciddiyetini anlayan ve gittikçe güzel günler gören, yeni yeni gelişen fakat şimdiden başarılı değişimler yaşayan ben My7 'ye teşekkürü borç bilirim.

İnsanlığın ihtiyacı kişisel gelişim. Böyle yazılar daha çok yazılmalı, insanlar başarılarını anlatmalı bence

hayatımı kurtaran my7 den bahseden birinig görmek beni çok mutlu etti doğrusu...
o büyük önder,hayatta hiçbir amacım yokken çekip çıkarttı beni...ben de gelişimimi tamamladım artık

Bir kaç ay önce My7 denen adamdan bahseden arkadaşlarım vardı.Fakat sonraları nedense konuşmalarımızda My7'nin ismi geçmez oldu.Neden diye sorduğumda ciddi bir cevap alamadım.Umarım sen de onlardan olmazsın .)

Tamamen gelişimini destekliyorum, olumlu yönde gidiyorsun bana göre ve sana verilen bu şansı kaçırma derim.

ahahahah 5 tane üyelik açıpta kendi konusuna başka biriymiş gibi yazanıda ilk defa görüyorum :D kişisel gelişim amatörce yapılmaz uzman yardımıyla (sertifikalı uzman) bire bir şekilde yapılır . KİMSE İTİBAR ETMESİN

Haha istediğiniz kadar kişisel gelişim zırvalarına para yatırabilirsiniz. Uzman diye nitelendirdiğiniz kişiler sizi gaza getirebilir. Yaparsın lan sen yaparsın gibi lafları duymak için parayı köpek gibi verirsiniz. Sonra kendinizi bir iki gün işte ben çok mutluyum, evren isteklerimi yerine getiriyor diye avutursunuz. Sonra evrende gelir der:
-Muhittin değil mi o? Verin şunun bin lirasını.

Bu kişisel gelişim kitapları, yaşam koçları para tuzağından başka birşey değildir.
Kimse itibar etmesin pls.

Artık bambaşka biri olduğumu farkedebiliyorum beyler.
Basit gaza gelmek ve basit gelişim zırvalıklarından farklı şeyler bunlar... Çoğu konuda eskisinden daha iyiyim, kendimin farkındayım ve özgüven sorunu denen şey artık umrumda olamıyor... Kızlarla, dişilerle, bağyanlarla rahatça muhabbet etmek, aynı anda birden fazlasıyla takılmak, onlarla eğlenmek eski ben için hayaldi, ama artık değil. Gözümü açtım, daha iyi hissediyor, daha keskin bir şekilde duyuyorum. Kendimi daima geliştirmeye devam ediyorum ve eğleniyorum. Canım sıkılmıyor artık ve en iyisi de, dediğim gibi daha yolun başında olduğumu bilmem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri