Kişisel gelişim neden önemlidir?

Konu sahibi son olarak 231 gün önce görüldü
lupe juju'ya kızıp bana da sektirmişti bi minik tırnaklarla ilgiliydi sanırım... ama ben daha şerefsiz olduğum için hasarsız atlatmışım. juju'nun küstüğü insanları hatırlamayıp barışmasına alışın arkadaşlar, eğer biriyle küslüğünü unutmuyorsa juju değil karşıdaki şerefsizdir. net.
(son kısmı imzana ekle aşkımsu sjhjh)

lupe juju'ya kızıp bana da sektirmişti bi minik tırnaklarla ilgiliydi sanırım... ama ben daha şerefsiz olduğum için hasarsız atlatmışım. juju'nun küstüğü insanları hatırlamayıp barışmasına alışın arkadaşlar, eğer biriyle küslüğünü unutmuyorsa juju değil karşıdaki şerefsizdir. net.
(son kısmı imzana ekle aşkımsu sjhjh)
bi saten pijaması bi tırnakları ne çekti ya.. ama eğleniyorduk napayım yani? ayrıca gerçekten unutmama alışır mısınız? unutuyorum arkadaşlar ben. baktınız ben unutmuşum hemen sarılın bana. (imzamı da hazırlayacak kadar tanımazsın be melom.:D tam bana göre oldu)

Melom sen mi dolduruşa getiriyordun yoksa?.D
Tırnak patlama noktasıydı lsjdj forum ilk benle keşfetti. Al şimdi her yer nailart....
Şerefime namusuma Love temalıyız aksini iddia eden şerefsizdir..

Melom sen mi dolduruşa getiriyordun yoksa?.D
Tırnak patlama noktasıydı lsjdj forum ilk benle keşfetti. Al şimdi her yer nailart....
Şerefime namusuma Love temalıyız aksini iddia eden şerefsizdir..
juju'mun asla dolduruşa ihtiyacı yoktur, benden bağımsız kaosları meşhurdur. ben sadece kaoslarını not edip ''bununla şunu yaşamıştın kendine gel'' deme kısmında varım... tırnakla ilgili de dediysem bir şey uzun tırnak kullanamıyorum demişimdir, o da benim beceriksizliğim olsun bebeğim <3
biz bize yeteriz, bi an yükseldik. muck ikinize de. bi de shini'ye...

Neyse ki tatliya baglanmis mevzu, as'lardan olmak icin bedel odenen zamanlara denk gelmissin hepsi bu jahshhsbs

Geri