Kişisel gelişim neden önemlidir?

Konu sahibi son olarak 231 gün önce görüldü

Görselde gördüğünüz üzere bu arkadaşımın benimle bir problemi mi var, diye sordum. Fakat bu bildiğiniz patavatsızlığını espiriyle eş değer tutup pişkinlikten ibaret. Defalarca dozunu kaçırıyorsun defalarca çizgiyi aşıyorsun.
Sana tüm iyi niyetimle sordum, fakat bu alaycı tavrının karşısında bunu hak ettin.

Diyaloğun sıkıntılı farkına varman dileğiyle..
"Hoş şimdi destekçi tayfan gelir, seni bu meziyetinden dolayı pohpohlar, ve geçer gider."

Tüh emoji kullanmayı unuttum, saldırganlaşmanız halinde savunma şeklim olurdu....
Neyse ki dert değil durumu anlamak için psikolog ya da terapist olmak gerekmiyor....

Burada birisinin "bir problem varsa konuşabiliriz" diye mesaja düzgün cevap vermesini beklemek. Çölde su aramak gibidir.

Lupe sana tavsiyem konudan bağımsız olarak, herhangi bir ortamda kendi benliği ile varolmayan kişiler ile diyalogdan kaçın. Çünkü bu tür insanların kendini ifade edebilmesi için bir grubun içerisinde olması gerekir. Genelde bir tane baskın kişi olur, sonra daha pasif olanlar etrafında kümelenme yapar.
Konuya dönecek olursak daha cazgır olmalısın sanırım. İnsanlar geri adım attığını düşündüğü zaman daha da üzerine gelir.

Lupe sana tavsiyem konudan bağımsız olarak, herhangi bir ortamda kendi benliği ile varolmayan kişiler ile diyalogdan kaçın. Çünkü bu tür insanların kendini ifade edebilmesi için bir grubun içerisinde olması gerekir. Genelde bir tane baskın kişi olur, sonra daha pasif olanlar etrafında kümelenme yapar.
Konuya dönecek olursak daha cazgır olmalısın sanırım. İnsanlar geri adım attığını düşündüğü zaman daha da üzerine gelir.

Kendime dair kişisel bir değerlendirme yapacak olursak, gayem asla cazgırlık değil. "Gerektiği kadar dahil oluyorum, gereksiz konulara müdahil olmamaya çalışıyorum."
Yeterli dozda narsizm kişiyi ve çevresindekileri iyi hissettirir fakat aşırı dozda olduğunda ise çevresinde oldukça rahatsızlık hisleri uyandırır.
Bir balon gibi düşün sabrediyorsun, ve sonunda;
Bir balon ne kadar fazla şişerse patladığında da o kadar fazla ses çıkarır.

Malesef toplumumuzda 'Kişisel Gelişim' in ne olduğundan bihaber insanlar var.Bu kavramı bilenler de pek ilgi göstermiyorlar.Oysaki pek çok insanın kişisel yönden gelişmeye ihtiyacı var.

Kişisel ve beyinsel gelişimimin durduğu şu günlerde dişe dokunur cevaplar yazın da faidelenelim tşk

Kız @juju zamanında nasıl bilenmişim sana hfjksk

ya ahaha bu ne be. ben ilk defa görüyorum bu başlığı. görselde ne vardı kız? bak bak nasıl laf söylemişler bana. acaba ne demiştim? çok merak ettim @Lupe

ya ahaha bu ne be. ben ilk defa görüyorum bu başlığı. görselde ne vardı kız? bak bak nasıl laf söylemişler bana. acaba ne demiştim? çok merak ettim @Lupe
Ya senle yazışmıştık ya onun screenshotuydu.D
Yeniydik be o zaman irite oluyordum tavırlarına.jfjks demin görünce tebessüm ettim .3

Ya senle yazışmıştık ya onun screenshotuydu.D
Yeniydik be o zaman irite oluyordum tavırlarına.jfjks demin görünce tebessüm ettim .3
valla ben hatırlamıyorum da seni kızdırıyordum onu hatırlıyorum. yeaa duygusallık<3 ne kadar tatlıymışız az kalsın beni öldürecekmişsin<3<3<3<3..
bazı arkadaşların fırsattan istifade boş yapmalarını da gördüm tekrar.

Bende de gorsel gozukmuyor, kim ne demis diye bakmaya gelmistim. Juju ile atismalarinizin, su yone evrilmesi ne seker <3. Ikinizi de cok severim bilirsiniz, opup kaciyorum : ))

Bende de gorsel gozukmuyor, kim ne demis diye bakmaya gelmistim. Juju ile atismalarinizin, su yone evrilmesi ne seker <3. Ikinizi de cok severim bilirsiniz, opup kaciyorum : ))
ben de hatırlamıyorum shiinkom geçmş üzerinden kaç yıl. görseller bile kaybolmuş. şimdi ne kadar iyi anlaşıyoruz...

görsel vpn ile girince açılıyor, ss alıp tekrar eklerdim ama gerek yok merak eden girsin baksın. çok ayıp edilmiş hiç söylenecek laflar mı onlar ya? zamanaşımına uğramıyorsa yönetim devreye girsin 006 nicki yakışır juju'ya

rasko dedikten sonra baktım, oha.

valla ben hatırlamıyorum da seni kızdırıyordum onu hatırlıyorum. yeaa duygusallık<3 ne kadar tatlıymışız az kalsın beni öldürecekmişsin<3<3<3<3..
bazı arkadaşların fırsattan istifade boş yapmalarını da gördüm tekrar.
Ben de unutmuştum, sen var ya sen bana az etmedin.Dd
Bak altta hala denemeye çalıyorlar .hdjjjs
Ayıp ya insan yapıcı olur dimi, bizim forumda o olgunluk nerdeeeee. Hfkks

Geri