Kişisel gelişim için muhteşem tavsiyeler

Konu sahibi son olarak 1668 gün önce görüldü
•Dinlemeyi öğren.
• Yaşlan ama paslanma.
• Özür dilemekten çekinme.
• Aynı hatayı ikinci kez yineleme.
• Mükemmeli ara, kusursuzu değil.
• İnsandaki iyiyi ortaya çıkarmayı bil.
• Büyük düşün, küçük zevklerin tadına var.
• Her şeyi bulduğundan daha iyi durumda bırak.
• Sürekli “Ben dürüstüm” diyenlerden kuşkulan.
• İlk kez tanıştığın insanlara önce işlerini sorma.
• Acıyı ve düş kırıklığını, yaşamın bir parçası gibi kabul et.
• Çocuklarını övgüye sahip olabilecekleri biçimde yetiştir.
• Çocuklarına sık sık onlara ne denli çok güvendiğini söyle.
• Kaybedecek bir şeyleri kalmamış insanlardan kendini koru.
• İnsanların her zaman gerçeği duymak istediklerini sanma.
• Köprüleri atma. Aynı nehri yine geçmek zorunda kalabilirsin.
• Başarılarının sana sağladığı iç huzuru sağlık ve sevgi ile ölç.
• Ailene “en iyisini vermek” yerine, “verebileceğinin en iyisini” ver.
• Duyurduğun ya da duyduğun haberlerin taraflı olduğunu unutma.
• Asıl savaşı kazanmak için küçük bir çarpışmayı yitirmeyi göze al.
• Maddi durumun çok iyi olsa bile, bırak çocukların kendi harçlıklarını kendileri kazanabilsinler.

GELİŞİM

Birbirine benzemek değildir gelişim. Bir kalıba dökülmüş ardından bir kalıptan çıkmış bireyler haline gelmek değildir. Aksine he
r birey farklı gelişir ve farklı bir rengi temsil eder adeta bir ressamın paletindeki renkler gibi.
RNA'dan güzel bir paylaşım,tavsiye ederim. http://on.fb.me/1ebyTH7

Hemen gidip dünyayı kurtarayım.

Şu kişisel gelişim zırvalıkları bir beni mi sinirlendiriyor böyle…
Maddi manevi iyi konumdaki birinin onu yapma, bunu söyleme, şöyle ol, böyle kal sözleri beni irite ediyor…

Hedefinizi her zaman yüksek tutun:

images

kişisel gelişim kitapları insanlar tokatmak için yayınevlerinin en kullandığı en güzel lokomotiftir. satılacağı hedef kitle zaten bellidir ve basma kalıp cümlelerden oluşur. bu kitapların tek faydası eğer satılırsa yazan kişileri zengin etmesidir, okuyana hiçbir faydası yoktur. bu kitapları okuyacağınıza herhangi bir aletin kullanma kılavuzunu okumak bile size daha çok şey katacaktır.

kişisel gelişim kitaplarının özeti : pozitif sıçın.

1.5 saat sonra bi toplantımız var tam da böyle bir hanımefendiyle… online seansları 27 bin tl. biraz ilham olursa sizlere de aktarırım mutlaka… hep diyorum ama sakalım yok diye anlamıyolar, bu ülkede aşırı zengin olup parasını harcayacak yer bulamayıp lüks mekanlarda ve ortamlarda “ayy geçen de şuna katıldım” diyenleri tokatlamak lazım. enerji, sinerji işlerine asla inanmam demiyorum ama neden başı olmayalım?

Ben artık sadece Doğadan Portakal Çiçekli Beyaz Çay'dan kişisel gelişim tavsiyesi alıyorum. O da bugün demiş ki

Ekli dosyayı görüntüle 90517

Niksenizm bundan sonra tek doğrumuz...

tabi o çayla meditasyon yapıp düşünce gücü ile kendini süper kahramana bile dönüştürebilirsin! çünkü kaybetmişsin kendini, her gün özü bulman gerekiyor.

• Kahkaha
Tepkiler: glu
Herkesin bir kişisel gelişi mevcunddur, senin kişisel gelişinle benim kişisel gelişim farklılık gösterir, herkes aynı gelse, kişisel gelişim diye bir şey olur muydu?

Biraz mantı'k lütfen, bol sarımsaklı yoğurtlu.

Geri