Vizesana olan güvenimi çok kırdın davet mektubu atarsan tekrar ateşlenir iyi günler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vizesana olan güvenimi çok kırdın davet mektubu atarsan tekrar ateşlenir iyi günler
Ben sizi tanıyorum sanki... forumunuz mu vardı,Denizli bir şeydi sankiDış görünüşümden, dinlediğim müziklerden, siyasi fikirlerimden, konuştuğum kişilerle samimiyetimi çekemeyenler bana karşı öfke içinde olduklarını bildiğim için hakkımda sallıyorlar bir şeyler.. Satanist, narsist, egolu ve en son evli çocuklu, samimi olduğum kişiler hakkında fakem diyenler.. Ohooo sayamıyorum artık dedikodu ve iftiraları. Forum ortamlarında nefret dolu insanlar var. İyi ki de varlar diyorum bazen. Dost diye bildiğim kişiler bunlara inanıyorlar ve gerçek dost olup olmadıklarını öğreniyoruz sayelerinde..
Ben sizi tanıyorum sanki... forumunuz mu vardı,Denizli bir şeydi sanki
yok hayır değilim ama o arkadaşı tanıyorum. Çok aktif bir üye değildim de sadece bir kavga olayı vardı sanki o kalmış aklımda. Siz üstte yazdıklarınızda o olay geldi aklıma nick de tanıdık gelince siz miydiniz diye sormak istedimDenizli bir forumum yok ama nickimi yansıtan bir forumum var hala, siz de aramızdaydınız; eğer nick benzerliği değilse aZze diye bir üye hatırlıyorum, o sizsiniz sanırım?
@OkyanusunKalbi, ya forumun temasina baktim da öyle eskilere götürdü ki bir görsel bile yetiyor işte ah ah.
Hayırlı olsun inşallah
Katılıyorum ancak asıl sorun, tanımadığın ya da iletişim kurmak istemediğin birilerinin seni tanıyormuş gibi hakkında bir şeyler uydurması hatta tehdit bile edilmişim, yeni haberim oldu.Bu tip yerlerde olur bunlar. Sosyal çevrenizde veya iş yaşamınızda bu kadar fütursuzluk ve yalancılık daha azdır, emin olun.
Katılıyorum ancak asıl sorun, tanımadığın ya da iletişim kurmak istemediğin birilerinin seni tanıyormuş gibi hakkında bir şeyler uydurması hatta tehdit bile edilmişim, yeni haberim oldu.
Neyse, bu konuyu benim yasal zeminde çözmem gerekecek ancak yine de buradan da paylaştım ki başka ihbarlar varsa belki bana ulaşan olur.
Teşekkür ederim, zamanla netleşir.Bir deli kuyuya taş atıyor Lefty sonrası malum. Burada işitilenlerin yüzde sekseni yalan, kalanı da abartılı:d Kimseyi de derinlemesine tanımak mümkün değil buralarda. (Gerek de yok zaten)
İyi yaptın gündeme getirmekle. Sadece kanıt ya da apaçıklık gerekli bu tarz durumlarda, böyle hiçbir şekilde yol alınmıyor hukuki zeminde. Benim bir girişimim olacaktı ama çok örtülü ve isim verilmeden olduğu için bir şey çıkmayacağını söyledi bizimkiler mesela. Umarım sen halledebilirsin.
Ben merak ettiğim için soracağım larien hanımcığım eşinizle bu forumdan tanışıp evlenmiştiniz hatta çok da güzel bir yavrucuğunuz var değil mi? Forumlarda kimseyi derinlemesine tanımak mümkün değil dediniz ya… Ama bazen istisnalar oluyor sanırım Eşinizle burada tanışıp evlenmiş olmanız bu cümleyi benim için biraz düşündürücü kıldı. Zamanla fikriniz mi değişti, yoksa o dönem bir istisna mıydı?Kimseyi de derinlemesine tanımak mümkün değil buralarda. (Gerek de yok zaten)
Ben merak ettiğim için soracağım larien hanımcığım eşinizle bu forumdan tanışıp evlenmiştiniz hatta çok da güzel bir yavrucuğunuz var değil mi? Forumlarda kimseyi derinlemesine tanımak mümkün değil dediniz ya… Ama bazen istisnalar oluyor sanırım Eşinizle burada tanışıp evlenmiş olmanız bu cümleyi benim için biraz düşündürücü kıldı. Zamanla fikriniz mi değişti, yoksa o dönem bir istisna mıydı?
(konu başlığıyla alakasız ama merak işte :d)