Kişinin kendi hakkında kulağına gelen dedikodular

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Dış görünüşümden, dinlediğim müziklerden, siyasi fikirlerimden, konuştuğum kişilerle samimiyetimi çekemeyenler bana karşı öfke içinde olduklarını bildiğim için hakkımda sallıyorlar bir şeyler.. Satanist, narsist, egolu ve en son evli çocuklu, samimi olduğum kişiler hakkında fakem diyenler.. Ohooo sayamıyorum artık dedikodu ve iftiraları. Forum ortamlarında nefret dolu insanlar var. İyi ki de varlar diyorum bazen. Dost diye bildiğim kişiler bunlara inanıyorlar ve gerçek dost olup olmadıklarını öğreniyoruz sayelerinde..:D
Ben sizi tanıyorum sanki... forumunuz mu vardı,Denizli bir şeydi sanki

Ben sizi tanıyorum sanki... forumunuz mu vardı,Denizli bir şeydi sanki
Denizli bir forumum yok ama nickimi yansıtan bir forumum var hala, siz de aramızdaydınız; eğer nick benzerliği değilse aZze diye bir üye hatırlıyorum, o sizsiniz sanırım?​

• Beğen
Tepkiler: Aze
Denizli bir forumum yok ama nickimi yansıtan bir forumum var hala, siz de aramızdaydınız; eğer nick benzerliği değilse aZze diye bir üye hatırlıyorum, o sizsiniz sanırım?​
yok hayır değilim ama o arkadaşı tanıyorum. Çok aktif bir üye değildim de sadece bir kavga olayı vardı sanki o kalmış aklımda. Siz üstte yazdıklarınızda o olay geldi aklıma nick de tanıdık gelince siz miydiniz diye sormak istedim

Arkamdan konuşan itimse lafı getirende köpeğimdir..

Öyle insanlarla arkadaşlığı keseli çok oldu şükür..

Yüzüme konuşmaya cesareti olmayanın arkamdan ne salladığını umursamıyor.....
Prensip meselesi:)

Dedikodu sayılmaz ancak beni tanıyormuş gibi hakkımda bir takım beyanlarda bulunan birileri var. Keşke yüzüme karşı konuşacak cesaretleri olsa da ben de gereken cevabı versem ancak asıl komik olan, bu tiplerle hiçbir iletişimimin olmaması ve beni tanıyormuş gibi konuşma cüretleri...

Bakalım, bu konuda birkaç ihbar daha gelirse duruma göre ilgili yerlere başvuracağım ve dertlerini orada anlatsınlar.

Bu tip yerlerde olur bunlar. Sosyal çevrenizde veya iş yaşamınızda bu kadar fütursuzluk ve yalancılık daha azdır, emin olun.

Bu tip yerlerde olur bunlar. Sosyal çevrenizde veya iş yaşamınızda bu kadar fütursuzluk ve yalancılık daha azdır, emin olun.
Katılıyorum ancak asıl sorun, tanımadığın ya da iletişim kurmak istemediğin birilerinin seni tanıyormuş gibi hakkında bir şeyler uydurması hatta tehdit bile edilmişim, yeni haberim oldu.

Neyse, bu konuyu benim yasal zeminde çözmem gerekecek ancak yine de buradan da paylaştım ki başka ihbarlar varsa belki bana ulaşan olur.

Katılıyorum ancak asıl sorun, tanımadığın ya da iletişim kurmak istemediğin birilerinin seni tanıyormuş gibi hakkında bir şeyler uydurması hatta tehdit bile edilmişim, yeni haberim oldu.

Neyse, bu konuyu benim yasal zeminde çözmem gerekecek ancak yine de buradan da paylaştım ki başka ihbarlar varsa belki bana ulaşan olur.

Bir deli kuyuya taş atıyor Lefty sonrası malum. Burada işitilenlerin yüzde sekseni yalan, kalanı da abartılı:d (doğruyu bulmak zor) Kimseyi de derinlemesine tanımak mümkün değil buralarda.(Gerek de yok zaten)
İyi yaptın gündeme getirmekle. Sadece kanıt ya da apaçıklık gerekli bu tarz durumlarda, böyle hiçbir şekilde yol alınmıyor hukuki zeminde. Benim bir girişimim olacaktı ama çok örtülü ve isim verilmeden olduğu için bir şey çıkmayacağını söyledi bizimkiler mesela. Umarım sen halledebilirsin.

Bir deli kuyuya taş atıyor Lefty sonrası malum. Burada işitilenlerin yüzde sekseni yalan, kalanı da abartılı:d Kimseyi de derinlemesine tanımak mümkün değil buralarda. (Gerek de yok zaten)
İyi yaptın gündeme getirmekle. Sadece kanıt ya da apaçıklık gerekli bu tarz durumlarda, böyle hiçbir şekilde yol alınmıyor hukuki zeminde. Benim bir girişimim olacaktı ama çok örtülü ve isim verilmeden olduğu için bir şey çıkmayacağını söyledi bizimkiler mesela. Umarım sen halledebilirsin.
Teşekkür ederim, zamanla netleşir.

Kimseyi de derinlemesine tanımak mümkün değil buralarda. (Gerek de yok zaten)
Ben merak ettiğim için soracağım larien hanımcığım eşinizle bu forumdan tanışıp evlenmiştiniz hatta çok da güzel bir yavrucuğunuz var değil mi? Forumlarda kimseyi derinlemesine tanımak mümkün değil dediniz ya… Ama bazen istisnalar oluyor sanırım Eşinizle burada tanışıp evlenmiş olmanız bu cümleyi benim için biraz düşündürücü kıldı. Zamanla fikriniz mi değişti, yoksa o dönem bir istisna mıydı?
(konu başlığıyla alakasız ama merak işte :d)

Ben merak ettiğim için soracağım larien hanımcığım eşinizle bu forumdan tanışıp evlenmiştiniz hatta çok da güzel bir yavrucuğunuz var değil mi? Forumlarda kimseyi derinlemesine tanımak mümkün değil dediniz ya… Ama bazen istisnalar oluyor sanırım Eşinizle burada tanışıp evlenmiş olmanız bu cümleyi benim için biraz düşündürücü kıldı. Zamanla fikriniz mi değişti, yoksa o dönem bir istisna mıydı?
(konu başlığıyla alakasız ama merak işte :d)

burada tanımadım eşimi ophelia. Bizim hikayemiz biraz farklı. Biz dışarıda tanıştık, bizim burada pmleştiğimiz iki elin parmağını geçmez. Telefon numaralarımızı bile buluşmadan biraz önce aldık birbirimizden. Birini çevresinde görmediğiniz ya da yüz yüze iletişim kurmadığınız müddetçe o tanışıklık sınırlı kalır.

eğer iftira ise zamanını beklerim ve o zaman geldiğinde yüzleşirim elim de dolu olarak.
Ama yaptığım bir şeyin dedikodusu ise... yani yapmış da olabilirim... bana diyen arkadaşa anlatırım olayı güler geçeriz belki ya da sinirli şekilde anlatırım olayı... ama takılmam da çok eğer doğruysa. Uydurma bir olaysa yandılar.....

Cok da yadirgamiyorum; hos görüyorum.
Ne zannedildigim ile degil ne oldugumla ilgiliyim.

Geri