kişinin evde kaldığını anladığı an

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük

*Yılbaşı temennisi olarak, kendisine gayet içten bir şekilde söylenen "inşallah seneye çift görürüz seni" gibi bir cümleyi işittiği andır.

* bknz : senden küçükler bile evlendi diyen hısım akraba

Bknz: 30`dan aşağı düşmeye başladın mı ? :p

efendim bunu anladığım an öyle bir ruh haline girdim ki ..
hani tuttuğunuz takım yenilir , ya da 50 oynadığınız iddia tutmaz ya.
hani özenle yaptığınız kuru fasulyenin dibi tutar ya ,
olmadık yerde komşunun bebeği siz agucuk yaparken kucağınıza işer ya..
işte öyle bir ruh haline büründüm.
Gittim . İlk karşıma çıkan meyhaneye. Arabesk rap yapan biri vardı sahnede bir bilet alana bir jilet bedava . Bedava sirke baldan tatlıdır deyip kendimi façaladım. Siz bilmezsiniz bu duyguyu.

İş hayatına atıldıysa ve çevresinde yeni evli birçok çift görüp, kendisinde sıfır hazırlık varsa işte o abiler-ablalar evde kalmıştır. Ya da evlilik karşıtı.

akranlarının evlenip çocuğa karıştığını gördüğü andır.

Kişinin, "Ne mühendisler ve ne avukatlar istedi de ben istemedim." sözünü tekrar gözden geçirdiği durumdur.

Sen daha evlenmedin mi diye sorularını sık sık cevapladığını farkettiğinde:p

Bana söylenmiyor merak etmeyin ben daha kalmadım:D

Nerde kalacağım sokakta mı ? .p diyip kendimi avuturum

-mezun oldun artık evlilik ne zaman
-sevgilim yok
-nasıl yok
-yok işte:s
-yoktamı yok varda mı yok
-hay..

Artık düğünler de sık sık ee senin düğün ne zaman diye sorusu devamli duyması. .

artık bekar arkadaşların kalmadığı zaman ve dışarı çıkmak için arkadaşlarını çağırdığında yengenle kayınpederlere gitcez dediği an olsa gerek

dönem dönem kendini hissettirir.
kimi zaman evde tek başına kitap okurken, kimi zaman evde tek başına film izlerken, kimi zaman evde tek başına yemek yerken, kimi zaman evde tek başına duş alırken, kimi zaman evde tek başına sevişirken(!) kimi zaman neden evde tek başına olduğunu düşünürken, kimi zaman evde tek başına ölürken...ama en çokta anneniz oğlum neden evde tek başına oturuyorsun bize gelsene dediğinde :(

31 yaşına girdiğim an evde kaldığım andır.
Hala devam ediyor olursa İzdivaç isimli programa gideceğim.

Bu sabah yaşadığım durum. Erkek Fatma diye lakap taktığımız bir arkadaş vardı. Baya uçarı başına buyruk falandı. Bu hayatta evlenemez kimse almaz bunu diyorduk ki çocuğu bile olmuş. :T:

Evin en küçüğü olduğum için daha bu psikolojiye giremedim :p

o_da.gif

28. Yaşına girmek üzere olduğu zaman ve tum arkadaşlarının evlenmesi ile çevresi tarafından zorla hissettirilir.
Toplum da ki alginın her kadının evleneceği üstüne kurulu olması sebebi ile bu konuyu hep otelemekten sanırım kanser olabilirim.

Geri