Kışın “Culotte” Pantolon Nasıl Kombinlenir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
modacruz_44e7fc43-17dd-462e-81af-490e103a7622_1.jpg

Renk olarak öncelikleriniz gri, siyah ve lacivert olursa tek parçayı sabit tutup kombin seçeneklerinizi çoğaltabilmeniz mümkün.

İlk önerimiz ise tüm trendleri bir arada kullanabileceğiniz; baştan aşağı gri seçimlerle grinin elli tonuna bürünmeniz.

Sokak Stili

Culotte pantolon ve sneaker rahatlığını bir kere deneyimledikten sonra vazgeçebileyeceğinizi düşünmüyoruz; üzerine ister salaş kazak, ister sweatshirt giyin.

Spor şıklığı biraz klasikleştirmek mi istiyorsunuz? O halde minimal takılar, fularınızı takın, sade renkler kullanın.

http://tr.rdrtr.com/aff_c?offer_id=...ost&utm_campaign=culotte&utm_content={aff_id}
modacruz_3ee07cbd-2d2a-4174-86ed-11fe72c23e8c_1.jpg

Biraz da ünlülerden ilham almak isterseniz; Olivia Palermo gibi stiletto veya loafer ile kombinleyebilir, Victoria Beckham’dan platform kısa bootiler ile nasıl şık görünebileceğinizi anlayabilirsiniz.
modacruz_49e9dcc7-36a0-4e6c-b429-223109a3d012_1.jpg
Culotte pantolonlar, ofis dostu; rahatlığıyla günlük seçimlerinizde kullanabileceğiniz ve kesinlikle stilinizi özgünleştirmeye yardımcı olabilecek şık bir parça; gardırobunuza hemen eklemenizi öneriyoruz.

Alıntı

Cok seviyorum, hakikaten cok rahat :hppy:

Çok seviyorum ama yakışmıyor, yakışmıyor..

Beni kısa gösteriyor uzun boylulara yakışıyor ve rahat .

Bayılıyorum yazın çok giydim ama kışın henüz denemedim.
Uzun siyah Süet bir çizme ile ne muhteşem olur :k1:

sevemedim bunu giymeyin n'olur :)

Kışın çizmeyle güzel olur
Benim tarzım değil ama

valla benim de hiç uykum yok. canım şöyle bol şerbetli bi tatlı çekiyor kadayıf olabilir.........

şey dönemindemisin desem değil.

gece gece :T:
uyuyom ben tatlım bb.

Çekmiş mi bunlar biraz?

Geri