Kişilik testinde ilk gördüğün zekâ seviyeni söylüyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Fil​

Siz zekâsını düşünmek için harcayanlardansınız. Doğuştan müthiş bir düşünme yeteneğiniz var. İçgüdüleriniz kuvvetli ve günlük hayatın dertleriyle kolay sarsılmayan bir yapınız var. İlişkilerde sadakat sizin için olmazsa olmaz. Haksızlığa asla tahammülünüz yok ve ihanet hassas noktanız. Birini affetseniz dahi size yapılan kötülüğü asla unutmuyorsunuz. Tüm bunların yanında şefkatli ve duygusal yönünüz de var.​

Yapma ama. Herkes fil görür arkadaşlar. Kocaman hayvanı bembeyaz karenin ortasına koyarsan kimse gidip domuz falan görmez. Gördüm diyen de yalan söyler.

At​

Özgürlük sizin için çok önemli. İlişkilerdeki hassasiyetiniz de her zaman buna göre olur ve çevrenizdeki arkadaşlarınızı mahremiyetinize saygı duyacak şekilde seçiyorsunuz. İlişkilerinizde ezilmek size göre değil ve kendi saygınızın önüne hiçbir şeyi geçirmiyorsunuz. Sizin gözünüzde mahremiyete saygı, yakın çevrenizin bir parçası olmanın olmazsa olmaz koşuludur. Özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışanlar genellikle başarısızlıkla karşılaşırlar. Sadık ve sorun çözücü bir arkadaşsınız.​

Yapma ama. Herkes fil görür arkadaşlar. Kocaman hayvanı bembeyaz karenin ortasına koyarsan kimse gidip domuz falan görmez. Gördüm diyen de yalan söyler.
ben at gördüm hocam:S
ama tabiki de fil kocaman haklısınız ama benim at dikkatimi çekti.

Fil​

Siz zekâsını düşünmek için harcayanlardansınız. Doğuştan müthiş bir düşünme yeteneğiniz var. İçgüdüleriniz kuvvetli ve günlük hayatın dertleriyle kolay sarsılmayan bir yapınız var. İlişkilerde sadakat sizin için olmazsa olmaz. Haksızlığa asla tahammülünüz yok ve ihanet hassas noktanız. Birini affetseniz dahi size yapılan kötülüğü asla unutmuyorsunuz. Tüm bunların yanında şefkatli ve duygusal yönünüz de var.​

:emoji_unamused:

Geri