Kişilik Testi Muhakkak Deneyin

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaslar, aslinda internette cok var ama en detayli guzel planlanan gercege en uygun sonuc veren testlerden biriymis

https://www.16personalities.com/tr/ücretsiz-kişilik-testi

Bana cikan sonuc ;

Kişilik tipiniz:
Tartışmacı
ENTP-T

Tartışmacılar ile ilgili peşi sıra gelen garip bir durum mevcuttur; onlar taviz vermez bir şekilde dürüsttürler, ama gerçekten inanmadıkları bir şey için yorulmaksızın tartışırlar, bir doğruyu başka bir bakış açısından savunmak için başkasının kimliğine bürünürler.

Aslinda cok uzun hepsini paylasip yormak istemedim sizi, musait olanlarinizi bekliyorum ozellikle Alper Adem esekherif sizleri.

Keyifle okuyacagim cikan sonuclarinizi..

Merhaba arkadaslar, aslinda internette cok var ama en detayli guzel planlanan gercege en uygun sonuc veren testlerden biriymis

https://www.16personalities.com/tr/ücretsiz-kişilik-testi

Bana cikan sonuc ;

Kişilik tipiniz:
Tartışmacı
ENTP-T

Tartışmacılar ile ilgili peşi sıra gelen garip bir durum mevcuttur; onlar taviz vermez bir şekilde dürüsttürler, ama gerçekten inanmadıkları bir şey için yorulmaksızın tartışırlar, bir doğruyu başka bir bakış açısından savunmak için başkasının kimliğine bürünürler.

Aslinda cok uzun hepsini paylasip yormak istemedim sizi, musait olanlarinizi bekliyorum ozellikle Alper Adem esekherif sizleri.

Keyifle okuyacagim cikan sonuclarinizi..

Kişilik tipiniz:
Mantıkçı
INTP-A

Bu testi bir ara denemiştim @X yanılmıyorsam testin sonunda savunmacı çıkmıştı güzel bir uygulama : )

• Beğen
Tepkiler: X
Üşendim şimdi ya,çok uzun.
Yarın paylaşırım :)

Esekherif siz paylaşın lütfen,okuyalım

Kişilik tipiniz:
Savunucu
INFJ-T

“Savunucu” kişiliği
Savunucu kişilik tipi çok ender görülmekte olup, nüfusun yüzde birinden azını oluşturur, ama yine de dünya üzerinde izlerini bırakırlar. Doğuştan gelen bir idealizm ve ahlak hisleri vardır, ancak onları diğer idealist kişilik tiplerinden ayrı kılan kararlılıkları ve azimleridir; Savunucular boş oturan hayalperestler değil, hedeflerini gerçekleştirmek ve kalıcı bir olumlu etki bırakmak için somut adımlar atabilen kişilerdir.

Dahası da var da çok ayrıntıya gerek yok bence..

• Beğen
Bugün ekşi sözlükte gördüm bunu ve katılım sağladım aşağıdaki sonuç çıkmıştı;

Kişilik tipiniz:
Savunucu
INFJ-A

• Beğen
Adem meshur delilerden kimler varmis sizin familyadan? Anatolia sizi tenzih ediyorum. :)

Bende unlulerden Edison abimiz var, yanlis olmasin. Game of Thrones’taki cuce reisimiz canimiz cigerimiz Tyrion Lannister’da Tartismaci, ona gore.

Adem meshur delilerden kimler varmis sizin familyadan? Anatolia sizi tenzih ediyorum. :)

Bende unlulerden Edison abimiz var, yanlis olmasin. Game of Thrones’taki cuce reisimiz canimiz cigerimiz Tyrion Lannister’da Tartismaci, ona gore.

Martin Luther King'ler Goethe'ler, Nelson Mandela'lar var bizde azizim.

inanmak için görüşmeyiz.
Savunmacı kişilik tipine sahip insanlar için zorluk, yaptıklarının fark edilmesini sağlamaktır. Başarılarının hakkını vermemeye meyillidirler ve kibarlıkları genelde saygı görse de, daha ikiyüzlü ve bencil insanlar, Savunmacıların kendilerini adamalarını ve tevazularını, üstlerine daha çok iş yıkarak ve daha sonra bu işler için tebrikleri alarak kullanırlar. Savunmacılar ne zaman hayır demeleri gerektiğini bilmeli ve eğer özgüvenleri ile heveslerini korumaları gerekiyorsa, haklarını yedirmemelidirler.

İçe Dönük kişilik tipi için garip bir nitelik olmasına rağmen, doğal bir şekilde sosyal olan Savunmacılar, veri ve önemsiz şeylerden çok, insanlar ve onların yaşamlarıyla ilgili detayları hatırlamaya dair mükemmel bir hafızaya sahiptir. İş hediye verme meselesine geldiğinde, hiç kimse Savunmacılar ile boy ölçüşemez ve onlar karşılarındakinin kalbine dokunacak cömertliklerini ifade edebilmek için hayal dünyalarını ve doğal hassasiyetlerini kullanırlar. Bu, her ne kadar kişisel arkadaşları olarak gördükleri iş arkadaşları için geçerli olsa da, Savunmacı kişilik tipinin asıl sevgi gösterisi patlaması yaşadığı yer aileleridir.

• Beğen
“Arabulucu” kişiliği
Arabulucu kişilikler gerçek idealistlerdir, her zaman ve hatta en kötü kişiler ve olaylarda bile bir iyilik nüvesi ararlar, meseleleri daha iyi hale getirmenin yollarını bulmaya çalışırlar. Sakin, çekingen ve hatta utangaç algılanabilseler de, Arabulucuların içsel bir alevi ve gerçekten de parlayabilecek bir tutkusu vardır. Nüfusun sadece %4’ünü oluşturan Arabulucu kişilik tipleri için yanlış anlaşılma riski ne yazık ki yüksektir; ama beraber zaman geçirmek için aynı kafada insanlar buldukları zaman hissedecekleri uyum, bir keyif ve ilham kaynağı olur.
Arabuluculara mantıkları, heyecanları veya pratiklikleri yerine prensipleri kılavuzluk eder. Nasıl ileri gidecekleri konusunda karar verirken, onuru, güzelliği, ahlakı ve erdemi ararlar; Arabulucular ödüller ve cezalar değil, niyetlerinin saflığı tarafından yönlendirilirler. Arabulucu kişilik tipini paylaşan insanlar bu özelliklerinden haliyle gurur duyarlar, ancak bu duyguların arkasındaki amacı herkes anlamaz ve yalnız bırakılmalarına neden olur

julia roberts,alicia keeys,johnny depp,konstantin levin:):)))

@X paylasim icin tesekkürler,ruh halimin aynasina bakmis gibi oldum

• Beğen
Buyurucu kişilik tipi

Buyurucular doğuştan liderdirler. Bu kişilik tipine sahip olanlar karizma ve güven yeteneklerini somutlaştırırlar ve kalabalıkların ortak bir hedef arkasında birleşmesini sağlayan bir otorite yansıtırlar.

Eğer Buyurucuların sevdiği herhangi bir şey varsa, o da küçük ya da büyük iyi bir meydan okumadır ve yeterli zamanla birlikte kaynaklar olduğu sürece, herhangi bir hedefe ulaşabileceklerine inanırlar.

Eğer Buyurucuların saygı duyduğu birisi varsa, o da kendisine entelektüel olarak karşı durabilen, kesinlik dahilinde hareket eden ve nitelik açısından kendisine eş olan birisidir. Buyurucu kişiliklerin, diğerlerinin yeteneklerini tanıma konusunda özel bir becerileri vardır

Duyguları ifade etmek herhangi bir Analizci Rol grubunun güçlü özelliği değildir, ancak sosyal doğalarından ötürü, Buyurucuların duygularına uzak kalması özellikle bilinir ve geniş bir insan topluluğu tarafından direkt olarak hissedilir.

Dipçem: burç yorumlarından daha tatmin edici olduğu kesin.

Kişilik tipiniz:
Buyurucu
ENTJ-A

Buyurucular doğuştan liderdirler. Bu kişilik tipine sahip olanlar karizma ve güven yeteneklerini somutlaştırırlar ve kalabalıkların ortak bir hedef arkasında birleşmesini sağlayan bir otorite yansıtırlar. Ancak, Önder eşdeğerlerinin aksine, Buyurucular genelde acımasız bir mantık seviyesi ile karakterize edilirler ve sonu kendileri tarafından nereye vardırılırsa vardırılsın, amaçlarına ulaşmak için isteklerini, azimlerini ve keskin zekalarını kullanırlar. Belki de nüfusun sadece yüzde üçünü oluşturuyor olmaları, daha utangaç ile hassas olan, dünyanın büyük bir bölümünü oluşturan kişilik tiplerinin onlar tarafından ezilmemesi adına herkesin hayrınadır; Ancak, her gün güvendiğimiz işletmelerin ve kurumların birçoğu için Buyuruculara müteşekkir olmalıyız.

Alper mesaj basina ucret talep ediyor. Zamani ve mesajlarinin cok degerli oldugunu idda etmekte.

Mesajlarini tek trek sifreleyip odeme basi goruntuleme yapacakmis.

Haklı tabii, gecelerin yargıcı olmak kolay mı? Alper test sonucunda 'stratejist' falan çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri