Kişiliğimi Tamamen Değiştiren Tek Olay

Konu sahibi son olarak 3955 gün önce görüldü
Küçücüktüm oyun cağlarımdı , saklambaç , ebelemece oynardık yine birgün oyun krizimiz tutmuştu arkadaşımın evine giderkenbir kedi gördüm yolun kenarında öylece yatıyordu gidiyim bakıyım dedim kediye ne olduysa artık tüm organları dışarı çıkmış çok korktum bağırdım , korktuğumu bile bile gittim yine gittim bakmaya elime bir çubuk alıp oynamışım kediyle küçüklük aklı işte :) Sebepsiz bir merak oluşmuştu içimde acaba içinde nevar bu kedinin hayvanların diye.. Herşey bu olaydan sonra başladı..
Herkez oyun oynarken ben toprağı kazar solucan çıkartır onu ameliyatcılık oynardım içini dışına çıkarırdım :D :D Bu olaylar 5.sınıfta değişti resimler videolar izlemeye başladım artık herşey kafamda yer ediyordu hep araştırıyordum araştır araştır ders çalışmazdım. :)
Bu olaylardan sonra sempati oluştu baktıkca içim titrer tekrar tekrar bakmak isterdim o kafası patlamış beyni duvara sıçramış insanların resmini , işkence videolarını şimdi ise bunların beni etkilemesi imkansız gerçeğini görürken resim neki :)
Adli tıp doktoru olmak isterdim , lise 1 de adli tıp doktoru akralarımın yanına giderek baktım baktım baktım..

Ama hep doktor olmak istedim. Olmadı..

Kendini bu kadar olumsuz umutlandırma daha yaşın çok genç senden daha neler neler olur,eğer Adli tıp dokturunu kendine hedef olaraktan seçmişsen olmana hiç bir engelde olmaz :)

Kendini bu kadar olumsuz umutlandırma daha yaşın çok genç senden daha neler neler olur,eğer Adli tıp dokturunu kendine hedef olaraktan seçmişsen olmana hiç bir engelde olmaz :)

Hedefimizi çoktan belirledik yolu yarıladık bile :) Doktorluk felan çok zor bu saatten sonra :)

Olmakta istemiyorum zaten , Taekwondo candır :) Sonya 'm :D

Korka korka nasıl gittin ya gerçekten cesaretin ne güzelmiş senin.. Umarım istediğim mesleği hayatı alırısn eline :)

Sogukkanli olmakta bir yetenek. =)

Çok işe yarıyor :)

Korka korka nasıl gittin ya gerçekten cesaretin ne güzelmiş senin.. Umarım istediğim mesleği hayatı alırısn eline :)

İnşallah , bu sadece küçüklüğümden büyüyüpte kişiliğime yansıyan bir olay , büyüdükce meslek düşünceleride değişiyor tabi :) Hedefimiz Belli Rabbimin İzniyle :) Koşacağız ve tevekkül edeceğiz :) Sonya , Perii

Hadi inşalalalh görürüz ogünleride umarım :)

Neden yavv iç içe olursun işte bu görüntüleri hep canlı canlı görceksin bunun hazını hiç biyerde alamicaksın Mustafaaaaa:D

Morg kapılarında beklerim :cici: Adlı Tıp ziyaretleri felan :cici: Allah izin verirse Beden Eğitimi Öğretmenliği :) Dua et sınava az kaldı :) Sonya 'm :)

Bir keresinde solucanı kavanoza koydum üstüne su koyup onu tekrar bıraktım üstüne bastım eve tekrar götürüp makasla kestim.Ve bunları 6 yaşımda yaşadım.Şimdiki halimi düşün artık :D

18 Mart 2013, 01:31

de yazmıs okusa sımdıye dr olurdu

Degismwmis ki.
Öyle dogmus.s

Kurbağaların iç organlarını çıkarıp bakmak hoşuma giderdi.bide yengeçlerin şeyinden(neresi olduğunu bilmiyorum) küçük küçük yengeçler çıkarıyoduk.
Bi cacık olmadık.
Yaramazlık işte.

Geri