Küçücüktüm oyun cağlarımdı , saklambaç , ebelemece oynardık yine birgün oyun krizimiz tutmuştu arkadaşımın evine giderkenbir kedi gördüm yolun kenarında öylece yatıyordu gidiyim bakıyım dedim kediye ne olduysa artık tüm organları dışarı çıkmış çok korktum bağırdım , korktuğumu bile bile gittim yine gittim bakmaya elime bir çubuk alıp oynamışım kediyle küçüklük aklı işte
Sebepsiz bir merak oluşmuştu içimde acaba içinde nevar bu kedinin hayvanların diye.. Herşey bu olaydan sonra başladı..
Herkez oyun oynarken ben toprağı kazar solucan çıkartır onu ameliyatcılık oynardım içini dışına çıkarırdım
Bu olaylar 5.sınıfta değişti resimler videolar izlemeye başladım artık herşey kafamda yer ediyordu hep araştırıyordum araştır araştır ders çalışmazdım. 
Bu olaylardan sonra sempati oluştu baktıkca içim titrer tekrar tekrar bakmak isterdim o kafası patlamış beyni duvara sıçramış insanların resmini , işkence videolarını şimdi ise bunların beni etkilemesi imkansız gerçeğini görürken resim neki
Adli tıp doktoru olmak isterdim , lise 1 de adli tıp doktoru akralarımın yanına giderek baktım baktım baktım..
Ama hep doktor olmak istedim. Olmadı..
Herkez oyun oynarken ben toprağı kazar solucan çıkartır onu ameliyatcılık oynardım içini dışına çıkarırdım
Bu olaylardan sonra sempati oluştu baktıkca içim titrer tekrar tekrar bakmak isterdim o kafası patlamış beyni duvara sıçramış insanların resmini , işkence videolarını şimdi ise bunların beni etkilemesi imkansız gerçeğini görürken resim neki
Adli tıp doktoru olmak isterdim , lise 1 de adli tıp doktoru akralarımın yanına giderek baktım baktım baktım..
Ama hep doktor olmak istedim. Olmadı..