kısadan nasıl zengin olunur

Konu sahibi son olarak 3694 gün önce görüldü
Zengin olmanın bir yolu yok bana göre.Nasip meselesi.Allah nasip etmediyse olamıyorsun.Bi ton yatırım yapıp batanları,zamanında milyonlarla oynayıp şimdi şoföründen borç para isteyecek duruma gelen insanları gördüm.

a75YVQb_460sa_v1.gif

bunun için güzel bi deyim var bildiğim, dünya kadar malın olacağına , fındık kadar .. olsun demişler :D .

yaşlı teyzeleri mutlu edebilirsin

insanları salak enayi yerine koyarakta yapabilirsiniz.

Plesk 'in yorumunu okuyunca bi mide bulantısı geldi :D

yaşadığınız şehirdeki en büyük fabrikanın kızını yada oğlunu ayartarak :D

Kısa yoldan helal yolla olmayacak bir şekilde zengin olunacağı kesin.Tabi miras kalmazsa.

Ya kumarla, ya şans oyunlarıyla,ya çalarak.

Kısa yoldan zengin olup ne yapacaksın ki? o paranın sana hayrı nedir , getirdiği anca şer olabilir. Allah'ın vermiş olduğu aklını o tarz kısa yoldan zengin olmaya kullanacağına helal yoldan para kazanmaya kullanmanı Allah'tan dilerim güzel kardeşim.

Kisadan zengin olunmaz ki, gerci bu aralar bir marketing holdinginden bahsediyorlar ama
Insan saltanatini yavas yavas kurmali ki saglam olsun, en kucuk sarsintida yikilmasin
kisadan zenginlik kalici olmuyor sahsi dusuncem

Ticaret yapmalısın. Ama belli bir sermayen olmalı 5 e alıp 8 e satmalisin giderlerini minimum tutmak için baba parası gibi bi kaynak bulursan en azından belli bir süre o zaman gayet zengin olabilirsin onun dışında ki zenginliğin çoğu bana hep şaibeli gelmiştir. Tabii günümüz şartları arz - talep ve sektör de mühim ha bir de iyi bi fizibilite etüdü. (Sektöre/işe gore)

Sırtını yasladığın kişi ya da kişiler zengin olacak. Mesela doğum gününde Audi A 7 hediye edebilecek kadar zengin bir baban olmalı. Ama bunlar yoksa sen kendi başınaysan eğer bizim ülkemizde ŞEREFİ ve HAYSİYETİ unutursan olabilirsin

Kitabini okuyorum ,bitince olacagim .157 sayfa zaten.

Oku ve zengin ol diyor.

Kimse bir anda zengin olmaz; sıfırdan başlar, çok çalışarak elde edebilirsin.

Kısa yoldan gelen zenginlik;
ya piyangodan çıkar ya banka soyarsın ya da karun kadar zengin bir hanım / bey alır evlenirsin.

Geri