Kısa sürede tükenen “DİJİTAL İŞGAL VE TRANSHÜMANİZM” kitabımızın 2.baskısı çıktı!

Konu sahibi son olarak 809 gün önce görüldü
Çok şükür bu günleri de gördük. Kısa sürede tükenen “DİJİTAL İŞGAL VE TRANSHÜMANİZM” kitabımızın 2.baskısı çıktı!

Harun Çetin hocama, Kudemâ Yayınevine ve kitabımızı temin eden, okuyan, destekleriyle yanımızda olan herkese teşekkür ederim.

Attığımız adımların hayırlara vesile olması temennisiyle…

Serhat Arvas - 12.10.2022

1665757920771.jpg

Yardımınıza ihtiyacım var. Benim için çok önemli bir husus.

-Günde ortalama 5-10 adet arası satan bir kitap eğer stoğunuzda bulunuyorsa satmak istemez miydiniz? Bu işte bir gariplik yok mu sizce?
-Eğer yoğunluktan kaynaklanıyorsa neden birçok kitabın satışı devam ederken benim kitabıma bu yapılıyor?
-Stoklarında varken ve kitaba talep varken neden sürekli bunu yaşıyoruz?

Kitapyurdu hesabı bulunan değerli takipçilerimden ricam; hesabınıza girip “Haber Ver” butonuna tıklarsanız memnun olurum.

Dijital İşgal ve Transhümanizm

Ayrıca: Kitaba ulaşamıyoruz hocam, ne zaman sayfaya girsek “Üreticiden tedarik bekleniyor” diye sitemde bulunanların bu mail adresine yazmalarını rica ediyorum. Çünkü stoklarında var, satışa çıkarmıyorlar

editor@kitapyurdu

Hepinize çok teşekkür ederim.

Serhat Arvas1665934096508.jpg

Bu arada şunu da belirtmek isterim. Kitapyurdu vb. kitap satan siteler bizler için çok önemli. Aynı şekilde buradan sizlerin; “bu kitabın varlığından haberdar olmanız” gibi. Peki beni tanımayan ve kitabın varlığından haberi olmayan insanlar? Sosyal medya sayfalarımızda sansüre uğradığımız yetmedi, bir de talep edilen kitap için; “Bakın talep var, lütfen satın” diye yırtınıyoruz. Yazım aşamasında bile bu kadar yorulmamıştım.( Serhat arvas)

Geri