Kısa Sürede Sağlıklı Bir Şekilde Zayıflamak İçin Ne Yapmak Gerek ?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Kısa Sürede Sağlıklı Bir Şekilde Zayıflamak İçin Ne Yapmak Gerek ?​

Evde düzenli egzersiz, Sinameki çayı ve saat 6'dan sonra yemek yemezsen zayıflarsın bu benim metodum :D

Yeme canım yeme. Bolca hareket et 1 hafta da bile zayiflarsin.

60 squat yaptım bayilicam şu an.

Yemek ye sonra git kus

:) Allah iyiliğini versin kardeşim :) Tebessüm ettirdiniz...

Değerli soruyu soran kardeşim,

Eğer Kilonuz ve vücuttaki yağ oranız normalin çok üstündeise , Örneğin Normalin 8 persantil üzeri ise Bir diyetisyene baş vurmanızı öneririm.

Lakin ben uzun vadede Formda kalmak ve aynı zamanda da hızlıca kilo vermem gerekiyor diye düşünürseniz Biraz yeme alışkanlığı ve yürüme düzeninizi bozmanız gerekmektedir.

Uzun vadede formda kalmak ve yavaş zayıflamak için sadece ekmeği terk etmeniz yeter. Yemek ve meyve tüketimini kısmanıza gerek yok. Su tüketimini biraz arttırmanız hatta her yemekten yarım saat önce de 2 bardak su tüketmenizi öneririm.

Ama daha kısa zamanda zayıflamak istersen.
Bunu kessinlikle ilaçla yapmanı önermem... Türkiye de ve dünyada İlaç kullanımına bağlı birçok ölüm vakıası mevcuttur.

Ekmeği tamamen terketmeniz ,
Düzenli ve arttırmalı olarak mekik çekmenizi öneririm. Örneğin bu akşam 20 - 22 - 24 üç set çekti isenz yarın 22-24-26 olarak çekiniz, karın kasları hem gelişir hem yağ yakmış olursunuz.
Çay şekerinden uzak durunuz. Tatlandırıcı yada şekersiz çay alınız. Haftada 1 kendinize ödül olarak tek porsiyon tatlı ikram ediniz...

Bol salata tüketimide yağ yakımınızı hızlandıracaktır.

Sindirimi hızlandırmak için bitki çaylarıda kullanabilirsiniz, Ama unutmayın ki bağırsak tembelliğine sebep olma olasılıkları yüksektir.

Tam olarak nasıl bir zayıflama istiyorsunuz yada proğram dahilinde zayıflamak istiyorsanız belirtin yardımcı olurum inşallah.

Geri