kısa saçlı kadınlar

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü

*Yüz güzelliğine güvenen kadınlardır.

*Düzgün bir kesim oldukça modern durur.

Elmacık kemikleri belirginse modern bir kesimle çok elit bir görüntü ortaya çıkıyor. Herkese yakışmaz.

Üşengeç kadındır bakımından dolayı kısa saçı seçer.. Yada depresyona girip kısacık kestirmiştir saçlarını..

Yakışıp yakışmayacağında burun yapısının büyük etkisi olan saçtır. Burnun güzel değilse, yüzün ne kadar güzel olursa olsun yakışmaz. Kısa saçlı kadın candır, kendine güvenendir, hatunun dibidir.

Çok yakıştırıorum kısa saçı bayana

Yakışıp yakışmayacağında boyun uzunluğunun büyük etkisi olan saçtır. Boynu uzun değilse, yüzün ne kadar güzel olursa olsun yakışmaz. Kısa saçlı kadın candır, kendine güvenendir, hatunun dibidir.

Kadın dediğin kısa saçlı olur.
En kısa sürede aşırı kısa kestirmeyi de düşünüyorum.

bazi bayanlara cok yakisiyor ama genc bayanlar kestirmemeli bence biraz 30 gecmis yaslar icin cok guzel durur

olgun bayanlara daha çok yakıştırdığımdır, bir de çokça özgüven ister.

Uzun saç.. esmer sarışın hikayesi benzeri bence

Tipine güvenemeyen erkeklerin saçlarını uzatması sebebiyle aynı sebebi taşır ama farklı sonuca ulaşılır .. Erkek daha alımlı gözükmek için saçını uzatırken kadın alımlı gözükmek için kısaltır ..

bazılarında öyle güzel duruyorki. Bir ara ebru destanda öyleydi hastasıydım.

cogu zaman kısa kullanıyorum benı cocuk gıbı gosterdıgını dıyen de oldu hatta lıselı mısın dıyen de.
oldugundan genc gorunmek bır artıdır degıl mı?

Kiz dedigin uzun sacli olur beah

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beline kadar olsun

Geri