Kısa Saç

Konu sahibi son olarak 4220 gün önce görüldü
Neden bilmiyorum son 1 senedir kısa saçlı kızlara karşı aşırı ilgim var. ( Yüzü güzel kısa saçlı kızlardan bahsediyorum ) Neden bilmiyorum ama bana fazla çekici geliyor. Ve bu sebepten olucakki 2 tane güzel ve olgun kız arkadaşımla sevgili olmayı hiç düşünmüyorum. Daha doğrusu düşünmek istemiyorum.

Piyasada da çok fazla kısa saçlı kız yok. Var ama yabancı var Türk olarak çok bulamadım. Ne yapsam bilemedim yardım edebilecek olan özellikle bayan olursa sevınırım ?

benim anlamadığım bayan arkadaşlar sana nasıl yardımcı olabilir :dusun:

benim anlamadığım bayan arkadaşlar sana nasıl yardımcı olabilir :dusun:

Yaşınız 12 falan mı ?

Sevgilim olucak uzun saçlı kız ben istedim diye saçını kısa kestirir mi demek istedim. Bu yüzden bayan arkadaşlar yardımcı olabilir. Biraz enpati kur sana erkek arkadaşın böyle dese sen ne dersin ?

Valla sizi anlamıyorum çocuk gibi oluyorsunuz bazen

Yaşınız 12 falan mı ?

Sevgilim olucak uzun saçlı kız ben istedim diye saçını kısa kestirir mi demek istedim. Bu yüzden bayan arkadaşlar yardımcı olabilir. Biraz enpati kur sana erkek arkadaşın böyle dese sen ne dersin ?

yaşım 12 civarında olsaydı bu soruna daha farklı şekilde cevap verirdim:)

Piyasada da çok fazla kısa saçlı kız yok. Var ama yabancı var Türk olarak çok bulamadım. Ne yapsam bilemedim yardım edebilecek olan özellikle bayan olursa sevınırım ?

Pardon da ben burada kızlar kız arkadaşıma böyle bir şey desem tepkisi ne olur gibi bir soru göremiyorum.
Derdini anlatamayan sensin anlamayan ben değil ;)

Yaşınız 12 falan mı ?

Öyle yazıyorsun ki gören de buradaki herkesi uzun zamandır tanıyorsunuz zannedecek.

Mal mı arıyorsun ki sen "piyasadaki kızlar" diye bir ithamda bulunuyorsun?

Önce uslubuna dikkat et.

yaşım 12 civarında olsaydı bu soruna daha farklı şekilde cevap verirdim:)

Pardon da ben burada kızlar kız arkadaşıma böyle bir şey desem tepkisi ne olur gibi bir soru göremiyorum.
Derdini anlatamayan sensin anlamayan ben değil ;)

Yok yok biz senınle anlaşamıyacağız. Mümkünse fikriniz öneriniz yoksa daha fazla yazmassanız sevınırım.

Yabancı kızlarla takıl sen de

Öyle yazıyorsun ki gören de buradaki herkesi uzun zamandır tanıyorsunuz zannedecek.

Mal mı arıyorsun ki sen "piyasadaki kızlar" diye bir ithamda bulunuyorsun?

Önce uslubuna dikkat et.

Kız - Erkek ayrımı yapan bir erkek kardeşimiz daha hoşgeldin.

Bayan arkadaş bana '' Tipsiz '' diyor bayan diye oo tamam der geçersiniz.

Benım bir lafımda hemen esip gürlersiniz. Türkiye-Demokrasi = ? :hi:

Kız - Erkek ayrımı yapan bir erkek kardeşimiz daha hoşgeldin.

Bayan arkadaş bana '' Tipsiz '' diyor bayan diye oo tamam der geçersiniz.

Benım bir lafımda hemen esip gürlersiniz. Türkiye-Demokrasi = ? :hi:

Konu dışı mesajlar, gereksiz polemik içeren ve şikayet edilen tartışmalar silindi.

Kimsenin de esip gürlediği yok. Konunuza ve uslubunuze dikkat etmeniz ve forum kuralları çerçevesinde rahatsız edici bir mesaj varsa raporlamanız yeterli.

Böyle ısmarlama sevgililer pek tutmuyor kardeşim... Sen en iyisi 4444 tane salavat-ı tefriciye oku, belki (!?) kabul olur.:))

Konumu kapatan arkadaşı şikayet etmiştim. Tekrar açmış demek sağolsun.

Lütfen bir daha önemli bir konu açmısken bana sorulmadan konum kapatılmasın.

Kız arkadaşlarına söyle saclarını kısaltsınlar. Yada izdivaça cık kısa saclı istiyorum diye başka çare yok sanırım.

Konumu kapatan arkadaşı şikayet etmiştim. Tekrar açmış demek sağolsun.

Lütfen bir daha önemli bir konu açmısken bana sorulmadan konum kapatılmasın.
Konuyu kapatan da açanda benim.
Ki bir konuda bir olay varsa o an ortamı sakinleştirmek için o konuyu kapatmakta en doğal hakkımdır. Forum kurallarımız da bu da mevcut. Yönetici konuyu kısa bir süreliğine kapatıp açabilir diye.
Ayrıca lütfen yazdığınız mesajlara dikkat ediniz. (:
Birde lütfen editörlerimize ile hesap sorar gibi değilde daha nazik bir şekilde sorununuzu dile getirseniz mutlu olurum.

Şimdi sorununuz hakkında konuşulsun bu tarz muhabbetler ile fazlalık yapmayalım.

Konuyu kapatan da açanda benim.
Ki bir konuda bir olay varsa o an ortamı sakinleştirmek için o konuyu kapatmakta en doğal hakkımdır. Forum kurallarımız da bu da mevcut. Yönetici konuyu kısa bir süreliğine kapatıp açabilir diye.
Ayrıca lütfen yazdığınız mesajlara dikkat ediniz. (:
Birde lütfen editörlerimize ile hesap sorar gibi değilde daha nazik bir şekilde sorununuzu dile getirseniz mutlu olurum.

Şimdi sorununuz hakkında konuşulsun bu tarz muhabbetler ile fazlalık yapmayalım.

İşte böyle güzel açıklayın bende mutlu olayım teşekkür ederim. Sizi de şikayet etmiştim. Meğersem ne iyi biriymişsiniz.

Herkesin yapabileceği bir fedakarlık değil.Ben olsam kesmezdim saçlarımı.
Sevgilini olduğu gibi sev olmasını istediğin gibi değil :p

Geri