kısa kollu gömlek

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
bayan hitabından sonra neden beğenilmeyip gömüldüğünü anlamadığım ikinci şey. bence yakışıyo erkek arkadaşlara.

cebinde sayısal veya at yarışı kuponu + sigara fabrika ayarlarında var bu gömleklerin.

Pazu yoksa uzak durun. Uzun kol alın, kıvırın.

Dexterın her sezonu moda olan, kadın erkek farketmeksizin giyilen tek kıyafet. Ben yakıştıramıyorum pek nedense.s

Çok kötü hatta niçin üretildiğini anlamış değilim.

Erkek giyiminde kısa kol gömlek ben de beğenmiyorum ama yine de bir kahverengi emekli amca takım elbisesi değil. Yani yine de olabilitesi (olabilite, yapabilite kelimelerini kullanmanın dayanılmaz entelektüelitesi) bir miktar var.

Iskenderin yaninda ayran icmek kadar sacma xd

Ben beğenmiyorum.
Uzun kollu gömlek giyip kıvırın kollarını. Bayılıyorum o zaman. :ak1:

önden bağlanıp kısa olursa güzel fizikli kadınlarda hoj durabilir? erkekte nö

Kadınlarda dirsege gelecek kadar kısa olabilir onun dışında i ih kurtarmaz.

Vücut yapısı atletik ise olabilir ama zayıf yada şişman ise uymuyor. :)

ne kadar da son derece manasız bulduğum ve birkaç ay önce dolabıma eklediğim tanesi ile hoşgörümü kazanmış bir gömlek türü.
hala manasız buluyorum ama olsun :d
bir de aşırı salaş bir erkek gömleğiyse kadında hoş durabiliyor, deneyebilirsiniz, tşkler, yakşamlar.

Kolunuz, gömlek kolunu full dolduracaksa giyin. Ama uçlar yelpaze gibi kalacaksa aman.(for men)

giyin giyin, hatta düğmeler çıt çıtlı ve kareli desenli olsun asdjasdasd

Bir dönem kısa kollu gömlek ve beyaz tişört kombini yapıyordum. 30 yaşına gelince yakın arkadaşlarım ve iş arkadaşlarım tarzımı değiştirmemi savundukları (!) için değişikliğe gittim :/

Geri