Kısa Kıvırcık Saç Modelleri Önerileri.

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Saç Bakımı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçınız kıvırcıksa, şanslısınız. Bir sürü kadın bu görünümü elde etmek için perma yaptırır. Bunun temel nedeni kıvırcık saçın çok fazla değişik şekil almasıdır. Buna rağmen, kısa kıvırcık saçın zor şekil aldığı düşünülür. Burada aklınızda tutacak bir kaç tavsiye var:
Temel saç şekillendirme aletleri kısa kıvırcık saçı idare etmekte başarılıdır.
Saç spreyi dahil, saç şekillendirme malzemeleri, jöleler ya da saç kremleri bütün ihtiyacınız olan yardımdır. Bu malzemeleri saçınız ıslakken uygulamalısınız, be daha sonra ya bir kurutucu kullanmalı, ya da saçınızı doğal olarak kurumaya bırakmalısınız.

">

Kıvırcık saçlı insanlar bakımı daha kolay olduğu için sık sık düz saçlarının olmasını isterler.Doğru bakım ve doğru şekillendirme ile kıvırcık saç kullanımını kolaylaştırabilirsiniz.Kıvırcık saçlar kurumaya eğilimli saçlardır.Isının kıvırcık saçlar üzerinde ek bir kurutucu etkisi vardır. Bu nedenle en ideali saçınızı doğal olarak kurumaya bırakmaktır.

Saçlarınızı fön makinesinin hava verme düğmesini düşük ısı seviyesine getirerek de saçlarınızı kurutabilirsiniz

-Alıntı-

Ben saclarimi babamdan aldim, kivircigim alabildigine ve duzlestirmek cok zor. Banyodan sonra cok cok cok tararsam hafif aciliyor ama simdi sacim kisa oldugu icin kivircik kullanmak daha rahat geliyor acikcasi :D

Kabusum.
Hic sevmiyorum iste ve sacim kivircik maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri