Sanem
Platin Üye
Kelini şapkayla kapatıyorRun Bi anlığa mesaj atmıştı sapka mı saç mı bişey vardı ya :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kelini şapkayla kapatıyorRun Bi anlığa mesaj atmıştı sapka mı saç mı bişey vardı ya :d
Az önce kendimi gayet açık ettim diye düşünmüştüm ama jdşsjekeKısa mısın : D
Ama güzelsin boşver boyu vsAz önce kendimi gayet açık ettim diye düşünmüştüm ama jdşsjeke
BİRELLİBEŞİM anacım
Hobit ıdşdjeşr
Ay sen benden de kısasın iyi siz konuşun ben kenara çekileyim. İlk kez birinin yanında uzun kaldım içime soğuk su serpildi bir anAz önce kendimi gayet açık ettim diye düşünmüştüm ama jdşsjeke
BİRELLİBEŞİM anacım
Hobit ıdşdjeşr
Aman alan almış hdşdkdAma güzelsin boşver boyu vs
Onun tersi çok pis ya geçen bir ciddi yazmış inan tırstımRun yokken az dedikodu yapayım dedim hemen ispiyonculuk yap![]()
Ben de kendimden kısa insan görünce çok şaşırıyorum meselaAy sen benden de kısasın iyi siz konuşun ben kenara çekileyim. İlk kez birinin yanında uzun kaldım içime soğuk su serpildi bir an)
Koskoca 4 cm var aramızda nasıl uzun kaldım yanında bilemezsin kendimi kavak gibi hissettimBen de kendimden kısa insan görünce çok şaşırıyorum mesela
Oha diyorum böyle bir şey nasıl olabilir bdşdkdş
Kısa değiliz biz minyonuz taam mıBence çok uzun olmayanlar çekici oluyor (kısa demeye korkuyorumdur) Sjsjsj
Ben olsam ben de kavak gibi hissederdim..Koskoca 4 cm var aramızda nasıl uzun kaldım yanında bilemezsin kendimi kavak gibi hissettim)
Galeta gibi duruyorÇok uzunlar da çubuk kraker gibi durmuyor mu?