Kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü

90+4 te yedik. 2-2 bitti berabere. Dostluk,sevgi, aşk kazandı :D

Tuh ya bizim olmaliydi o mac beraberligi kabul etmiyorum yeniden oynansin soyle onlara:)
Bende mac sohbeti yapiyorum ya kendime inanamiyorum bu forum benide bozdu oynamiyorum ben artik:)

mümkünse sokaga çıkmasınlar
sil kanka bunu en azindan tercih edilebilirlik oranini dusurmesi imkansiz gerci ama...
tamam uzun boylu olmayan kizlar asla sana erisemiyecek tipki dunyamizdan baska bir galaksiye erismemizin mumkun olmadigi gibi. tamam tanri bu aciz kullari yaratmadan once melekler yerine klaustan sonra insanlara secde edin demis olabilir ama bu onlara bir sans vermemen icin bir engel degil allahin bile kiskandigi adamakjsjdbdjdjdk
Screenshot_20220330_152341.jpg

kanka çok ruzgar var ondan dedim
rüzgar alır götürür valag üzülürüm.
sicak havalarda çıksınlar dışarı

Ülkede herkes herşeye karışmaya başladı,bırakın kadınlar nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın,erkekler her haltı yiyip kadınların nasıl yaşadığına,nasıl giyinmesi gerektiğine karışmasınlar...

ya once vucut tipine gore giyinmelisin, bununla beraber boyuna uygun ve seni daha da kisa gostermeyen kiyafetler olabilir

az giyinin az
fazla giyinmeyin

öyle uzun deĝilim yaa ama seviyorum boyumu .p
Uzun boylu derken iki metre vs olacak halın yok sanırım ideal boydaysan sorun yok. Ama egerki enişte bey ile aynı orantıdaysan bencede sev boyunu .
Gerçi sen her halinle sevimlisin. Bu arada tekrar hala oluyorsun tebrik ederim :p

Geri