Kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
düşünsene 1.60 boyun war ve yaşamaya çalışıyosun sbshsshns

Uzun boylu, zengin ve yakışıklı olduğunu iddia edip yapayalnız olmaktan çok daha acı değildir herhalde...:)

Ayrıca çok uzun olmamak çokta kısa olmamak çok güzel mesela mini etek giysen dikkat çekmiyor cici duruyor ya da öyle up uzun çizmeler giymiyorsun bootieler var mis gibi sonra boydan dolayı sorun yaşamıyorsun toplu taşıma araçlarında eğilmiyorsun her yere sığıyorsun filan:D daha çok özelliğimiz var yani bize laf atmayın ötede bayılın:=)

@Lefty yanılıyor muyum hele çok yakışıklı zengin olanlar çarşaf çarşaf resimlerini atar daha da hava atar:=)
Hem yakışıklılık , zenginlik nedir yaaa ben tanıyorum mesela çok yakışıklı karizma ama çok kibar naif ayrıca karakter kalite kokuyor :=)

@Lefty yanılıyor muyum hele çok yakışıklı zengin olanlar çarşaf çarşaf resimlerini atar daha da hava atar:=)
Yakışıklı ve zengin kişi konuşmaya ihtiyaç bile duymaz ve sosyal medyada birilerini aramak yerine, istediği kişi zaten yanındadır. :)

bu sabah forumun kızları kakaolu portakallı hindistan cevizi kaplı fit toplar gibi, mis kokulu, eğlencelı ve tatlı... <3 1.60 kızları seviyorum ben, sadece sarılırken neresinden kolumu atacağıma karar veremiyorum da neyse ki korona kurtardı bu dertten.

4282965dc32ca8bee11fe081f695a228.jpg

Screenshot_20210225-012545.jpg
kısa boylu kızların övüldüğünü duyunca koşarak gelen kısa boylu kızlar... mini etek giyince böyle olmuyorlar ama korkmayın...
of yine sabah sabah korelendik.

Boylarına uygun giyinmeli.

Geri