Kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?

Konu sahibi son olarak 2610 gün önce görüldü
boyuna göre giyinsin
boya göre giyinmek önemli

@Melodram uzun boylu biri olarak ne önerirsin kısa boylu kadınlar için? Dıştan bir göz önemli..
canları ne istiyorsa onu giysinler bence, biz niye onu giy bunu giyme diye üzelim ki minnoşları... ama yine de daha iyi hissetmek içinse mini mini elbiseler mesela çok tatlı oluyor bu kızlarımıza ama mini giydiklerinde çorap olarak bilek üstüne çıkmayanları tercih edebilirler bacakları kesmemek için. ayrıca uzun elbise giyip daha az desenli olanlarından altına da elbisenin altından gözükmeyecek bi topuklu giydiklerinde o bütünlüğü sağlarlar ve daha uzun durabilirler. yüksek bel pantolonlar kullanabilirler, bileği tamamen kapayan modellerden... çok zıt tonlar giydiklerinde yine boylarını kesebilir, tek ton giyinmek her zaman daha uzun gösterir. topuklu seçerken de platformlulardan uzak durmalılar bence, sanki onlar da keser gibi.
yorumlamam bu kadar.... :D

Ne isterseler onu giysinler aman
Allah ın bildiğini kuldan mı saklayacaksınız djdj

Kısa boylu kadınlara yakışan çok güzel kıyafetler var ya. Bazıları benim anca koluma oluyor mesela. ÜZÜCÜ.
Çiçekli mini elbiseler mesela çok tatlı duruyor mini minilerde.

Kısa boylu kadınlara yakışan çok güzel kıyafetler var ya. Bazıları benim anca koluma oluyor mesela. ÜZÜCÜ.
Çiçekli mini elbiseler mesela çok tatlı duruyor mini minilerde.
en yakın arkadaşı 1.60 olan kızın dramı... aynı elbiseyi alalım demiştik hatıra olsun diye ben yeni doğan bebek çekmeceme koycam... mesela öyle bi çekmecem varmış :D

en yakın arkadaşı 1.60 olan kızın dramı... aynı elbiseyi alalım demiştik hatıra olsun diye ben yeni doğan bebek çekmeceme koycam... mesela öyle bi çekmecem varmış :D

Hayır hele o inditex grubu yok mu? Anacağım o etek benim nereme olsun. Bez diye alır yerleri silerim ben onunla.:D
Benim de en yakın arkadaşım kısa olduğu için anılarımız sadece takı etrafında dönüyor..
Ama mesela şeyi kıskanıyorum ben yüksek ve ince topuklu ayakkabıları. Giyememek beni üzüyor..:(

uzun çizme giyinmesinler ltf... çümkü çizmemi onları, onlar mı çizmeyi giyinmiş ayırt olmuyür....

He biZ akıl verene kadar çıplak dolaşıyordu sanki kısalar.

Uzun mont giymesinler. O da iyice kısacık yapıyor.

düşünsene kız 1.60 boyunda ve sana ego kasıyor puahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Geri