Kısa boylu insanların özgüven patlaması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aurooe.jpeg
[/IMG] bu benim çocukluk arkadaşım Tarkan doğarken bu ismi nasıl vermişler diye şaşırmayın babası çocuklarına sadece ünlü isimleri vermiş boyu 1,55 kilo desen iç organlarıyla beraber 58 kg 245 gram sürekli ayna karşısına geçer “ ne vücudum var bea “ diyip kimseyi beğenmez herkese kafa tutan deli dolu ufacık bişi kendine Rambo yada düzenli olarak Kıraç denilmesini ister nedeni bir ara şarkıcı Kıraç yeni çıktığında ilk dinleyicilerindendim sana çok benziyor dedim demez olaydım gel git Kıraç gibi giyinmeler saç tarzı derken millet artık onu kendi ismiyle değil Kıraç olarak çağırmaya başladılar çok zor günler atlattık ..

İnsanların özgüven taşımaları için 1.80 boy mu lazım? :mrslkm:

Tom Cruise :cokbüyükkalpemojin:

Alakalı değil özgüven kendinle uyuşmuyorsa orda bir anormallik vardır

Özgüven insanın kendisini hissettiği bir şeydir. Sana normal gelip gelmemesi önemli değil. Senin kendine inandığın şeyler de ona absürt geliyordur belki.

" Uzun boylu olmak " deyince aklına sadece 1,80m mi geliyor ? :D

Tamam hadi sana 1,75te olur.

1.80’e göre 1.75 kısadır. :p
Uzun boy kavramına daha uygun düşeceği için 1.80’i seçtim. Erkek için 1.75 çok da uzun bir boy teşkil etmez. 1.78 ve sonrası uzun oluyor.
Kadında 1.70 ve üstünü uzun boy olarak alabilirsin.

Bilirsiniz kimseyle dalga gecmeyecek kadar iyi kalpli, mukemmel biriyim.
Ama 1.50 nedir ya dogdugundan beri hic mi buyumedin xd
Kavga etmeye calistiklari zaman “saliverin kucuk enisteyi” diyesim geliyor xddd

Özgüven insanın kendisini hissettiği bir şeydir. Sana normal gelip gelmemesi önemli değil. Senin kendine inandığın şeyler de ona absürt geliyordur belki.

1.80’e göre 1.75 kısadır. :p
Uzun boy kavramına daha uygun düşeceği için 1.80’i seçtim. Erkek için 1.75 çok da uzun bir boy teşkil etmez. 1.78 ve sonrası uzun oluyor.
Kadında 1.70 ve üstünü uzun boy olarak alabilirsin.

Bende onu diyorum işte. 1,78 ve sonrası uzun olmuyor. Normal oluyor. :D

Seni insanların dış görünüşleriyle alay etmekten dolayı raporlaoaowkxaşdldşfş.

Bence yaptığınız bit yavruluğu. Şahsi düşüncem.

Arkadaşa 185 lik abi gönderelim.

Ben 1.80 nim ve çok yakışıklı ve sportif ve delikanlı ve Ata binebilen, Bisikletten düşen, korkusuz, cesur, kahraman bir kara kaşlı, kara gözlü Türk erkeğiyim. Benden daha uzun olanları hep kıskanırım. Bütün meşhur Artistler olmasa da çoğu kısa boylu. Çünkü kısa boyluların vücut orantıları mükemmel olur. Bir kaç örnek vereyim, Hülya Avşar, Tom Cruise, Silvester Stalone, Kylie Minogue.

Vay arkadas bi ben kendimi mukemmel overim saniyordum xd

hımm bundan sonra bi de boyumla hava atayım.:D

Anadolu’da bir deyim vardır “ g@tü yere değenden korkacaksınâ€

1.70 im genel olarak söylemiyorum amma velakin Allah'a şükür özgüvenim yerinde ;)

Arkadaşının resmini paylaşarak burada dalga geçmen hiç hoş değil.
Demek ki senin gibilerinin düşüncesine göre yaşamıyor kendini seviyor kimi ne ilgilendirir seni ne ilgilendirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri