Kısa boylu erkekler yalnızlığa mı mahkumdur?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Her kız 1.80 üstü erkek ister 1.77 ye kadar kurtarma ihtimali var onun da altıysanız geçmiş olsun, hiçbir kız kısa boylu erkekler sevgili olmaz, ''Ben boya bakmam, kısa erkek severim, eski sevgilim 1.70 ti'' gibi şeyler söyleyen kızlara da inanmayın onu diyen kızların sevgilileri asla 1.80 altına düşmez;DDDDDD

Boy takıntım yok. Ancak boyu kısa olanlar kompleksli çoğu bu konuda. Boy ırkçılığına karşıyız. Hem aradaki boy farkı arttıkça aşkın şiddeti yükseliyor bence… .d

Bi tane caps varda atamam ayıplı Sjsjsjs

ilk mesajda yazılanlar belki trollüğüne yazıldı belki ciddi yazıldı bilemiyorum. ciddi yazıldı ise hayatın gerçeklerinden uzak bir mesaj olmuş. hayatı instagram penceresinden bakmayı bırakın bence. bir insan hoşlanacağı, seveceği, ilişki kuracağı kişide belli özellikler isteyebilir. bu boy olur, kas olur, yakışıklılık olur, güzellik olur, para olur. buna saygı duyulur. fakat sosyal medyanın yönlendirmesiyle şöyle olmayana erkek mi denir, kadın mı denir, bu kişiler sevilir mi kafasında olanları çevrenizden uzaklaştırın. hayatın gerçeklerinde o sosyal medya kriterlerini karşılamayan ama ruh ikizini bulmuş, birlikte mutlu olan çok insan var.

ilk mesajda yazılanlar belki trollüğüne yazıldı belki ciddi yazıldı bilemiyorum. ciddi yazıldı ise hayatın gerçeklerinden uzak bir mesaj olmuş. hayatı instagram penceresinden bakmayı bırakın bence. bir insan hoşlanacağı, seveceği, ilişki kuracağı kişide belli özellikler isteyebilir. bu boy olur, kas olur, yakışıklılık olur, güzellik olur, para olur. buna saygı duyulur. fakat sosyal medyanın yönlendirmesiyle şöyle olmayana erkek mi denir, kadın mı denir, bu kişiler sevilir mi kafasında olanları çevrenizden uzaklaştırın. hayatın gerçeklerinde o sosyal medya kriterlerini karşılamayan ama ruh ikizini bulmuş, birlikte mutlu olan çok insan var.
Kısasın yani…

morticia'lar, gomez'lerini asla yalnizliga mahkum birakmazlar:emoji_writing_hand: aralarinda 10-20 cm kadar fark var, ama bakin iste. kisa boylu erkekler yine sansli ya.

Geri