kısa boylu erkekler neden tercih edilmeli

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Niye tercih etsin yahu kisa boylu erkegi. 1.80’in altindaki erkekler ortadan bi cekilin :d

Ay Lari, bu kisa boylu erkeklerin cirkefligi kimsede yok. Hic aciyasim gelmiyor o yuzden :d

ya shini, senin gibi zeki hatundan beklenmeyecek laflar kdsj allah seni bildiği gibi yapsın dsjkd NALAKA YA jsajsj

ben dalga geçmeyeceğim, senin tuzun kuru tabi... buradaki bekar benim...:emoji_point_up::emoji_point_left: kellerle dalga geçtim ya kel ya seyrek saçlılar buldu beni, hay benim güzel çenem.... ACI BİBERLER SÜR DİLİME DUDAKLARIMA KUZU KUZU KUZU dırırım

Aslında çok uzun boylu bir adam değilim ama hayatıma giren bütün kızlar genelde benden daha kısaydı.
O yüzden kızların benim boyumla ilgili ne düşündüğünü bilmiyorum.

Kısa boylular bazen daha sevimli oluyor ama yinede çok kısaaa ne bilim xd

ya shini, senin gibi zeki hatundan beklenmeyecek laflar kdsj allah seni bildiği gibi yapsın dsjkd NALAKA YA jsajsj

ben dalga geçmeyeceğim, senin tuzun kuru tabi... buradaki bekar benim...:emoji_point_up::emoji_point_left: kellerle dalga geçtim ya kel ya seyrek saçlılar buldu beni, hay benim güzel çenem.... ACI BİBERLER SÜR DİLİME DUDAKLARIMA KUZU KUZU KUZU dırırım
Ya cidden ben bazi konularda fazla onyargiliyim. Kisa biriyle yapamazdim ben takinti yapardim bunu :D

Shini hanım cok haklı..
Düşünsene tam kafanı ceviriyorsun yüzüne bakmak için.. yüzü yok.

Ya Anna, simdi boyle konusuyoruz ya kesin burnumuzun dibinde biter. Allah’im ben ne zaman buyuk konusmamayi ogrenecem ya :d

jdjshs anna annaa büyük laflar ediyon ksks bir sonraki sevgilin tom cruise olabilir... gerçi düşündüm de tom cruise'un gençlik hali çıksa karşıma dur bi mezurayı getireyim demem, siz de demezsiniz biliyorum...

jdjshs anna annaa büyük laflar ediyon ksks bir sonraki sevgilin tom cruise olabilir... gerçi düşündüm de tom cruise'un gençlik hali çıksa karşıma dur bi mezurayı getireyim demem, siz de demezsiniz biliyorum...
Demem evet...
Yani ne bileyim.. kafamı döşüne rahatca yaslayabileyim..
Döşünü denk getirebilmek için kamburum cıkmasın en azından.....

1.78 boyumlan endamımla konuyu süzüyom 1 ellliliklere koca buldunda boyunu mu şeyttiriyon kız kocakarı diyom :))))))))))))

Geri