Kış soğuğunda etek giymek

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ataerkil bir topluma tepkisini kısa eteğiyle göstermeye çalışan feminist bakış açısı.

Emin olun pant.tayt vs daha sıcak tutuyor.Kalın çorapla giyinince.
Çok severim,sürekli de giyerim.

Bizim okuldaki Rus kız süper mini giyer, palto falan da almazdı. Odur kesin bu. Şöyle de bir şey var; üşüyorum diye kendinizi ne kadar sarar sarmalarsanız üç katı daha çok üşüyorsunuz.

üşümüyotdur :T:

Pantolonun haram olduğunu iddia eden toplumdan eteğe tepki.

Bizim için sorun yok ama üşütürsünüz sonra bebeğiniz olmaz kızlar..

6a23jDJ.jpg

sadece kızlar mı aha bizim iskoçlar da giymiş etek :nee:

Bakınız: Sen çok yanlış gelmişsin kardeş.
Tanım: Eteğin boyu ile vurgulanan içerik olup, feminizmi çok yanlış algılamak, eşitlikçilik nedir bilmemekten öte şey değildir.
Alkışlıyoruz. Şak şak şak.

Kimse de kis sogugunda sortla disarida dolasan erkekleri konusmaz, ya da ince kiyafet giyen erkekleri elestirmez. Konusulacak o kadar konu varken, hala kizlarin sakiz cignemesi, kizlarin etek giymesi, hamilelerin sokakta dolasmasi uzerine konusup duralim biz.

Eger usuyorsa, bu da kizin problemi, bize de kusura bakmayin da hicbirsey demek dusmez. Isteyen istedigini giysin, bu karsidakinin sigligini filan gostermez.

Etek giyen kız üşümez psikolojik mi bilmem de üşüse de çaktırmazlar ;)

Nasıl üşümüyorlar hep merak etmişimdir :p

Üşüse giymez yahu Külotlu Çorap giyin usuyup usumedigini anlarsınız.
Bu kadar kafa yordugunuz şeye bak. Hele feminizm ile etegi kıyaslamak trajedi olmuş.

Rustur o.
Psikolojik olarak kat kat giyinirseniz çok üşürsünüz, ince giyindiğinizde daha az üşürsünüz.

Thermal çorap giyiyodur. Çok merak ediyorsanız deneyin bi. Yalnız konuyu açanın zihniyetinin sığlığına hayran kaldım.

Botlarla giyince üşümezsin ki, helede hareket ediyorsan yürüyorsan, oturuyorsan bütün gün üşürsün tabi.

Hmm nasıl üşümüyorsun kızım sen diye sorardım hep yorumlardan cevabımı aldım :D

Geri