Kış mevsimini çekici kılan detaylar

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Şömine, şarap ve dışarıda lapa lapa yapan kar taneleri.

Hava sıcaklığının düşmesi ayrıca yağmurlu havaları da severim.

uyuduğun uykudan tut içtiğin çay, kahve vb. içecekler, efendime söyleyeyim yürümek serin havada hepsi çok keyifli oluyor, yazın bunlar çile, izmirde yaşıyorum buralar hep fırın yaz aylarında, üryan gezsen kar etmez, kış öylemi giy içliği çek montu bitti.

Pencere yanı çay kestane falan filan

kısa boylu, erkek birey sevgilimin kara saplanışını izleyip, “yürüyemiyorsan kaymayı dene minik kurabiyem” dedikten sonra belediye ekiplerine haber vermek… boya ve cinsiyete bağladığıma göre gerçeklere gelelim pijamayı çorabın içine sokmak <3 aşırı kalın çorap giyince de ayağının terliğe girerken patlayacak gibi olması. harikalı detay.

bi de mesela ısınmayan el, ayak, burun üçlüsü beni kendine aşık eder. üzülürüm ama aşık da olurum… hoş bunun için kışa gerek yok ama olsun değerlendirin kızlar bunları. sevgilinizle uyumadan bi iyi geceler seansı yapıyorsunuz ve elleriniz buz kesmiş mesajları yamuk yumuk yazıyorsunuz, hemen bi mesaj “aşggım yazamıyorsan arayayım iki dakika sesini duyayım” bunu demeyen erkeği de çığ götürsün.

kısa boylu, erkek birey sevgilimin kara saplanışını izleyip, “yürüyemiyorsan kaymayı dene minik kurabiyem” dedikten sonra belediye ekiplerine haber vermek… boya ve cinsiyete bağladığıma göre gerçeklere gelelim pijamayı çorabın içine sokmak <3 aşırı kalın çorap giyince de ayağının terliğe girerken patlayacak gibi olması. harikalı detay.

açtıracaksınız bana sonunda boyu mu işlevi mi konusunu göreceğiz ebemizin bilmem neresini...

açtıracaksınız bana sonunda boyu mu işlevi mi konusunu göreceğiz ebemizin bilmem neresini...
onları geçtik biz, sonuç çıkmadı ondan. bu forumun en büyük özelliği her şeyin sonunda hiçbir sonuca varamamak… dün unuttuk bugün halledicem gündemi bi dakika…

portakal mandalin doyamadığım aşkolar:))))

Kısa boylu sevgilin kara saplanmış, sen onu kurtarmaya çalışırken elleri arkada bağlanmış dayılar yavaş yavaş olay yerinin etrafını sarıyor. Bir süre sonra kar sadece sevgilini değil, elleri arkada bağlanmış dayıları da yutuyor ve sen, kar kısa boylu sevgilini daha fazla yutmasın diye onun ellerine sıkı sıkı tutunmuş vaziyette sağa sola yardım bekleyen gözlerle bakıyorsun. Mahallenin teyzesi camdan, "Boylarından poslarından utanmadan karlı havada sokağ çıkıyorlar" diye söyleniyor, o söylendikçe sen daha da geriliyorsun. Neden sonra belediye ekipleri geliyor ve olay yerini temizleyip tuza boğuyor. Sevgilinle yarısı yanmayan sokak ışıkları altında birbirinize kenetlenmiş vaziyette yürürken dayılar da başka bir olay mahaline gitmek üzere sokağın köşesinden dönüyorlar. Mahallenin teyzesine gelince, belediyenin başarlı bir operasyonuyla elinden alınan bu dır dır fırsatı yüzünden öfkeyle camı kapatıp içeride İmamoğlu aleyhine tweetler atıyor......

gözümde canlandı… evrene enerjisini de salalım hemen, yaşansın bu aşk, entrika, gizem, nefret dolu dakikalar <3

Geri