Kış insanı 5 burç! Onların içi hep kar tanesi gibidir

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Kış insanları benzer burçlara sahiptir. Onlar için kış vazgeçilmezdir ve kış aslında onlar için sıcak mevsimdir. Evde film izlemek, battaniyeye sarılmak, yalnız kalmak, sıcak çikolata içmek ve daha fazlası için hep kışı beklerler. Kış insanı burçları bir araya getirdik.

walkofhappydates2021-1911202308da6828.jpg

KIŞ İNSANI 5 BURÇ...

Yengeç

Ev hayatını seven Yengeç burçlarını hiçbir şey oturup sıcak kahvesini yudumlamak ve en sevdiği diziyi veya bir filmi art arda izlemekten daha fazla memnun edemez. Kışı kesinlikle çok seviyorsunuz çünkü kışın dışarı çıkmaktan hoşlanmayan pek kimse olmadığı için evde sevdiklerinizle vakit geçirebiliyorsunuz.

Boğa

Sakin ve serinkanlı bir kafanız var. Konforu her şeyden çok seviyorsunuz, bu nedenle rahat battaniyelerin rahatlığına sarılmak her zaman tercih edeceğiniz bir şeydir. Bu mevsim her zaman sakin kalmanıza yardımcı olur.

Başak

Kar taneleri favoriniz mi? Eğer öyleyse, bu bir tesadüf olamaz. Başkalarıyla kaynaşmak için dışarı çıkmak yerine her zaman kendinize ayırdığınız için en iyi halinizin kışın filizlendiğini hissediyorsunuz. Soğuk rüzgarlar size garip bir ev hissi veriyor.

Akrep

Kış mevsiminde partnerinizle birlikte kıvrılmak tüm zamanların en sevdiğiniz etkinliğidir. Anılarla, kahkahalarla ve neşeyle dolu sıcak bir akşam için herkesin bir araya gelmesi hoşunuza gidiyor. Ve inanın ki bu birlikteliği ancak kış mevsimi getirebilir, öyleyse kış tam size göre.

Oğlak

Soğuk mevsim size geçen yılı hatırlamanız için zaman sağlar. Evde kalarak bu yılın hatalarını, hedeflerini, kararlarını ve hayatınızda önemli rol oynayan olayları düşünebilirsiniz. Bu mevsimi başarılı olmak ve hayatınızda bundan sonra ne yapabileceğinizi düşünmek için akıllıca kullanıyorsunuz.

kaynak

Kışı hiiiiçç sevmem. Kat kat giyin, tonlarca şeyin ağırlığını çek. Tabiatıma ters.

Kışın doğmuş olsam da yaz aşığıyım..

Bi Başak olarak aşığım kışa. Kar yağınca bendeki mutluluk kimse de olmaz.

yengec mi?!
ASLA
nefret ediyorum…
tüm kisi depresyon modunda geciriyorum sjxkdld
keske kis uykusuna yatabilsek

Bak biliyor burcum bile kış sevmiyor..

hiç sevmem bu arada
net yaz insanıyım giyicen inceleri sokaklara çıkacaksın

Seven içinden sevsin nolur. Sizin yüzünüzden battaniye ile bütünleşik bir yaşam istemiyorum…

Tabii yazın bana da üç ay tatil olsa ben de yaz adamıyım derim :)
Klima işi yapıyorum, yansın ortalık.. gelsin yaz Adana 50 derece oh mis.. yağmur hiç sevmem, kar hiç sevmem.. bunlarla romantizm yapanı da hiç sevmem..

Her mevsimin ayrı bir güzelliği var hepsini ayrı seviyorum

ev hissi ortamları sevdiğim doğrudur
ama çok otomat anlatımlar
oysa ki başak seçilmiş kişidir

Ben sicak insan oldugum gibi yaz insaniyimdir da.. kistan nefrettt

• Öpücük
Tepkiler: ne
bütün gün uyuyacaksam ve hiçbir şey yapmayacaksam tam benlik mevsim ama dışarı çıkıyorsam sevmiyorum

Ahah halbuki çoğu kombiyi 30 dereceye getirip peteğe yapışarak geçiriyor kışı:ddd yapmayın, nesi güzel :dd

hiç kış insanı değilim ya
yaz daha iyi

Geri